Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η καταγωγή διάσημων σταρ που κανείς δεν γνώριζε! Θα πέσετε από τα "σύννεφα"!

8 Μαΐου 2017 14:41
Η καταγωγή διάσημων σταρ που κανείς δεν γνώριζε! Θα πέσετε από τα

Το ξέρατε ότι η Naomi Campbell και ο Keanu Reeves είχαν Κινέζους προγόνους ή ότι η Teri Hatcher και ο Vince Vaughn έχουν συριακή και λιβανέζικη καταγωγή; Κάντε κλικ και μάθετε την καταγωγή μερικών από τους πιο αγαπημένους μας σταρ.

KIM KARDASHIAN
Ο πατέρας της Kim, ο Robert Kardashian, είχε γεννηθεί στην Καλιφόρνια αλλά καταγόταν από την Αρμενία ενώ η μητέρα της, Kris Jenner, έχει αγγλική, σκοτσέζικη, ιρλανδική, γερμανική και ολλανδική καταγωγή.

KEANU REEVES
Ο Reeves γεννήθηκε στο Μπεϊρούτ στο Λίβανο. Είναι μισός Άγγλος, κατά ένα τέταρτο Κινέζος και ένα τέταρτο Χαβανέζος.

VANESSA HUDGENS
Η Hudgens γεννήθηκε στην Καλιφόρνια αλλά έχει προγόνους Ινδιάνους, Ιρλανδούς, Ισπανούς, Φιλιππινέζους και Κινέζους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ελάχιστοι το παρατήρησαν: Η χειρονομία του Μάριου Πρίαμου στην Σάρα που την έκανε έξαλλη…. Αγρίεψε η «ήρεμη δύναμη» των Μαχητών! (Βίντεο)

JENNIFER ANISTON
Η δικιά μας Aniston γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και είναι κόρη του Έλληνα ηθοποιού John Aniston και της Αμερικανίδας ηθοποιού Nancy Dow η οποία έχει ρίζες από τη Σκωτία, την Ιταλία, την Αγγλία και την Ιρλανδία.

BRUNO MARS
Ο Αμερικανός τραγουδιστής του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Peter Gene Hernandez, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαβάη. Ο πατέρας του είχε καταγωγή από το Πουέρτο Ρίκο με Εβραίους συγγενείς ενώ η μητέρα του καταγόταν από τις Φιλιππίνες και την Ισπανία.

SALMA HAYEK
Γεννήθηκε στη Βέρακρουζ στο Μεξικό και ο παππούς της από τον πατέρα της ήταν Λιβανέζος. Έχει επίσης ισπανικές και μεξικανικές ρίζες, τόσο από τη μητέρα της όσο κι από τον πατέρα της.

TERI HATCHER
Η γνωστή μας σταρ από τη σειρά Desperate Housewives Teri Hatcher γεννήθηκε στην Καλιφόρνια αλλά έχει αγγλικές, ιρλανδικές και συριακές ρίζες.

NE-YO
Ο τραγουδιστής της R&B Ne-Yo βαπτίστηκε Shaffer Chimere και γεννήθηκε στο Αρκάνσας. Είναι κατά τα τρία τέταρτα Αφροαμερικανός και κατά το ένα τέταρτο Κινέζος από τον πατέρα της μητέρας του.

ALIA SHAWKAT
Η σταρ της σειράς Arrested Development Alia Shawkat γεννήθηκε κι εκείνη στην Καλιφόρνια από πατέρα Κούρδο από το Ιράκ και μητέρα με καταγωγή από την Ιρλανδία, την Ιταλία και τη Νορβηγία.

ANGELINA JOLIE
Η Jolie γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, αλλά ο πατέρας της, ο ηθοποιός Jon Voight, είναι μισός Σλοβάκος και μισός Γερμανός. Η μητέρα της είναι Γαλλοκαναδέζα με ινδιάνικες ρίζες της φυλής Iroquois.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας, γιατί αποφάσισαν να εκθέσουν τον Ντάνο, ποιος κρύβεται πίσω… (βίντεο)

VINCE VAUGHN
Ο Vince Vaughn γεννήθηκε στη Μινεσότα. Κατάγεται από το Λίβανο και την Ιταλία αλλά έχει καναδικές, ολλανδικές, αγγλικές, γερμανικές, ιρλανδικές, γαλλικές και ελβετικές ρίζες.

LADY GAGA
Το πραγματικό όνομα της Lady Gaga είναι Stefani Germanotta και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Είναι κατά 75 τοις εκατό Ιταλίδα και 25% Γαλλο-Καναδέζα, Αγγλίδα, Γερμανίδα και Σκωτσέζα. Η γιαγιά της καταγόταν από την Ιταλία.

SHAKIRA
Το πλήρες όνομα της Shakira η οποία γεννήθηκε στην Κολομβία είναι Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Η μητέρα της ήταν μισή Καταλανή και μισή Ιταλίδα. Ο πατέρας της κατάγεται από το Λίβανο.

BOB MARLEY
Γεννήθηκε στη Τζαμάικα αλλά έχει αφρο-τζαμαϊκανές, αγγλικές και συριο-εβραϊκές ρίζες.

JESSICA ALBA
Ο πατέρας της ηθοποιού που γεννήθηκε στην Καλιφόρνια έχει μεξικανική καταγωγή. Η μητέρα της έχει αγγλικές, δανέζικες, γερμανικές, ουαλικές, σκωτσέζικες και ιρλανδικές ρίζες.

NICOLE SCHERZINGER
Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Χαβάη. Είναι μισή Φιλιππινέζα, κατά ένα τέταρτο Ρωσίδα και ένα τέταρτο Χαβανέζα.

FRANKIE MUNIZ
Γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι και η μητέρα του είναι Ιταλο-Ιρλανδή ενώ ο πατέρας τους κατάγεται από το Πουέρτο Ρίκο.

HALLE BERRY
Η Berry γεννήθηκε στο Οχάιο και ο πατέρας της ήταν Αφροαμερικανός. Η μητέρα της έχει καταγωγή από την Αγγλία, την Γερμανία, την Ιρλανδία και την Ολλανδία.

NAOMI CAMPBELL
Γεννήθηκε στο Λονδίνο αλλά οι πρόγονοί της κατάγονταν από την Τζαμάικα και την Κίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τραυματισμός για τον Μάριο στο σημερινό αγώνισμα που προκαλεί ανησυχία! (video)

VIN DIESEL
Ο Diesel γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Ο πατέρας του ήταν Αφροαμερικανός και η μητέρα του είχε αγγλο-γερμανική καταγωγή.

LISA RAY
Το μοντέλο και ηθοποιός γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από πατέρα Ινδό και μητέρα Πολωνή.

NORAH JONES
Η γνωστή τραγουδίστρια γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα της ήταν Αμερικανίδα και ο πατέρας της ήταν ο θρύλος του σιτάρ Ravi Shankar.

STEVE JOBS
Ο μεγιστάνας της Apple Steve Jobs γεννήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο και ήταν υιοθετημένος. Ο βιολογικός του πατέρας ήταν Σύριος και η μητέρα του Αμερικανίδα με γερμανο-ελβετική καταγωγή.

Πηγή: msn.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share