Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η στιγμή αδυναμίας της της Ελένης Τσολάκη στις ερωτήσεις για τον γάμο της! Η σπόντα του Τρύφωνα Σαμαρά (video)

4 Μαΐου 2017 09:08
Η στιγμή αδυναμίας της της Ελένης Τσολάκη στις ερωτήσεις για τον γάμο της! Η σπόντα του Τρύφωνα Σαμαρά (video)

Σε έντονη αμηχανία βρέθηκε η Ελένη Τσολάκη, όταν ερωτήθηκε χτες το βράδυ από τους δημοσιογράφους για τον επικείμενο γάμο της, πετώντας την μπάλα στην εξέδρα, εν προκειμένω τον Βασίλη Μπουλούμπαση που τη συνόδευε:

«Είδαμε κάποια δημοσιεύματα ότι παντρεύεσαι!» τη ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και η παρουσιάστρια προσπάθησε να ξεφύγει, λέγοντας: «Να ρωτήσεις τον Βασίλη (Μπουλούμπαση) γιατί αυτός θα με χτενίσει!» «Ναι, θα έπρεπε να το ξέρω! Εγώ σας λέω λοιπόν, δεν παντρεύεται ακόμα!» συμπλήρωσε ο γνωστός κομμωτής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήρθε το τέλος λίγο απότομα": Συγκλονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης για το πρόβλημα υγείας του!

«Εγώ έχω πληροφορηθεί ότι έχεις αγοράσει και νυφικό!» την τσίγκλισε έτερος δημοσιογράφος και η Ελένη τον διέψευσε: «Όχι, όχι, δεν ισχύει με ψαρεύεις!» Εκεί πάλι πετάχτηκε ο Μπουλούμπασης για να σώσει την κατάσταση λέγοντας: «Μπας και έχεις κλείσει άλλο κομμωτή;» «Θα το έκανα ποτέ αυτό;» είπε η Τσολάκη γελώντας, και προσπαθώντας να καλύψει την αμηχανία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο πρωτότυπο που έχετε δει: Ξενοδοχείο - κοντέινερ που μεταφέρεται σε διαφορετικές περιοχές! (photos)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, δε, όταν ερωτήθηκε αν θα τη χτένιζε εκείνος, απάντησε όλο νόημα: «Δεν νομίζω να πάρει εμένα…» ξεσπώντας σε γέλια, δείχνοντας ότι η κόντρα τους μάλλον δεν έχει τελειώσει. Δέιτε αναλυτικά τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share