Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οι κοντοί έχουν την... χάρη: Οι καλλονές της showbiz που την "πάτησαν" με μικροκαμωμενους άνδρες!

3 Μαΐου 2017 16:00
Οι κοντοί έχουν την... χάρη: Οι καλλονές της showbiz που την

Λατρεύουν τις γυναίκες με ψηλά τακούνια και παρά το δημώδες αστείο ότι χρειάζονται σε σκαμπό για να φιλήσουν τη σύντροφό τους, έχουν μεγάλη πέραση στο γυναικείο φύλο και κανένα κόμπλεξ.

Ο λόγος για τους κοντούς άνδρες ή έστω εκείνους που επιλέγουν ψηλότερες συντρόφους. Ο Τομ Κρουζ, ο Σον Πεν, ο Τζέισον Στέιθαμ και ο... Νικολά Σαρκοζί δεν είναι ονόματα που μπορείς να προσπεράσεις με αδιαφορία!

Ορισμένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στο Χόλιγουντ δεν αφήνουν κάτι τόσο επιφανειακό όπως το ύψος να κανονίσει τα ζητήματα καρδιάς. Μάλιστα πολύ γνωστές κυρίες του θεάματος έχουν ερωτευτεί... κοντούς άνδρες... τους οποίους λάτρεψαν μέχρι διαστροφής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ξανάπιασαν τον Ντάνο να κλέβει φαγητό! Ποιοι ήταν μαζί του; Θέλουν να τον διώξουν τώρα από το παιχνίδι

Δείτε τα ζευγάρια στο Athensmagazine.gr!

Τζένιφερ Λόπεζ - Μαρκ Άντονι: Αφού κατάφερε ο 47χρονος Άντονι να είναι πιο κοντός από την κατά γενική ομολογία μικροσκοπική Τζένιφερ Λόπεζ (ύψος 1.64), χαλάλι του.

Ρομάν Πολάνσκι - Εμάνουελ Σέιγκνερ: Ο 82χρονος Γαλλο-πολωνός σκηνοθέτης έχει μια κάποια διαφορά ύψους με την 49χρονη ηθοποιό, πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια - θυμηθείτε τα «Μαύρα Φεγγάρια του Έρωτα»...

Κρίστι Τέιγκεν - Τζον Λέτζεντ: Εκείνη μοντέλο, εκείνος μουσικός. Έκαναν πολλές προσπάθειες να κάνουν παιδί και τελικά η Κρίστι απέκτησε παιδί... πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ παρά την υψομετρική διαφορά!

Ροντ Στιούαρτ - Πένι Λάνκαστερ Στιούαρτ: Ο διάσημος τραγουδιστής με τη χαρακτηριστική χροιά έγινε πατέρας για 8η φορά στα 66, όταν η τρίτη του γυναίκα, τότε στα 39, γέννησε τον γιο τους, Aiden, το 2010. Το ζευγάρι ύψος δεν κοιτά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η αδερφή του Ορέστη Τσανγκ απαντά στις φήμες αποχώρησής του!

O 77χρονος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, τραγουδίστρια Ηρώ Σαΐα. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Απριλίου 2015 και απέκτησε δίδυμα. Η όμορφη 36χρονη τραγουδίστρια και ίσιο παπούτσι να φορέσει, πάλι φαίνεται πανύψηλη!

Πίτερ Ντίνκλατζ - Έρικα Σμιτ: Ο πρωταγωνιστής του Game of Thrones έχει σαρώσει τις γυναικείες καρδιές μέσα από τη δημοφιλή σειρά... πιο ευτυχισμένη από όλες η σύζυγός του Έρικα και η μικρή τους κόρη!

Ντέιβιντ Φαουστίνο - Άντρεα Φαουστίνο: Ο πιτσιρικάς από το «Παντρεμένοι με Παιδιά» βρήκε το ταίρι του!

Νικόλ Κίντμαν - Κιθ Ούρμπαν: Εκείνη είναι 1.80 και αρχικά εκμηδένισε τον πρώην σύζυγό της, Τομ Κρουζ. Τι να πει και ο τραγουδιστής της κάντρι Κιθ που την κοιτά με δέος πάνω στο κόκκινο χαλί.

Σαρλίζ Θέρον - Σον Πεν: No comment!

Ρόουζι Χάντινγκτον - Τζέισον Στέιθαμ: Το θέμα εδώ δεν είναι αν είναι πιο... κοντός, αλλά αν θα το πάρει το κορίτσι που το 'χει αστεφάνωτο τόσα χρόνια.

Ούμα Θέρμαν - Ίθαν Χοκ: Με τον ηθοποιό Ίθαν Χοκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gattaca και παντρεύτηκαν το 1998. Οι δύο τους απέκτησαν μία κόρη, τη Μάγια Ρέι και ένα γιο, τον Λέβον Ρόαν. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2004.

Μπριγκίτε Νίλσεν - Ματία Ντεσί: Τι να φτουρίσει το 1.68 του 37χρονου Μαλτέζου Ντεσί μπροστά σε ολάκερη Μπριγκίτε που έκανε μέχρι και τον Σιλβέστερ Σταλόνε να μοιάζει φοιτητής του Πολυτεχνείου; Τα παιδιά είναι παντρεμένα και ο κύριος Ντεσί δε νοιάζεται για θέματα ύψους, ούτε όμως και ηλικίας... η κυρία είναι 49 ετών.

Μάικλ Τζέι Φοξ - Τρέισι Πόλαν: Έχουν 4 παιδιά και εκείνος έχει διαγνωστεί με Πάρκινσον.

Νικολά Σαρκοζί - Κάρλα Μπρούνι: Είναι πολιτικός με εκτόπισμα αλλά από ύψος ... δεν τα πάει πολύ καλά. Η Κάρλα από την άλλη είναι πρώην μοντέλο και έχει σαρώσει τις πασαρέλες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή : Όλη η αλήθεια για το ποιος θα αποχωρήσει σημερα και τα "μαγειρέματα" που ετοιμάζουν για να μην χάσουν σε τηλεθέαση! Παρασκήνιο

Άνταμ Λεβίν - ξανθιά μοντέλο της Victoria's Secret: Ο λόγος που δεν βάζουμε όνομα στην κοπέλα είναι γιατί ο τραγουδιστής των Maroon 5 τις αλλάζει σαν τα μπλουζάκια του. 10 στις 10 είναι μοντέλα και πανύψηλες.

Τομ Κρουζ - Κέιτι Χολμς: Όσο ήταν παντρεμένοι προσπαθούσε να την πείσει να μην φοράει τακούνια όταν κυκλοφορούν μαζί. Τελικά την έφαγε η εκκλησία της Σαϊεντολογίας και ησύχασε ....

Μικ Τζάγκερ - Ελ Ρεν Σκοτ: Ο frontman των Rolling Stone έχει ύψος 1.78, αλλά οι κατά καιρούς συνοδοί του κυκλοφορούσαν πάντα με 20ποντα.

Καρολίνα Κούρκοβα - Άρτσι Ντρούρι: Το μοντέλο της Victoria's Secret έχει δυο παιδιά και λατρεύει τον σύζυγό της ...

Λιβ Τάιλερ - Ρόιστον Λάνγκντον: Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί από 2008, αν και έχουν αποκτήσει ένα παιδί μαζί... σίγουρα πιο μεγαλόσωμη η ηθοποιός Λιβ Τάιλερ μοιάζει πολύ στον πατέρα της, frontman των Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ.

Τζίνα Ντέιβις - Ρέζα Ζαραχί: Εκείνη διαθέτει Όσκαρ, ομορφιά, IQ 140, ύψος 1.83 και ευαισθησίες σε σχέση με κοινωνικά ζητήματα. Η ηθοποιός Τζίνα Ντέιβις διαθέτει και έναν διάσημο σύζυγο, τον Ιρανο-αμερικανό πλαστικό χειρουργό Dr. Reza Jarrahy, 15 χρόνια μικρότερό της. Έχουν τρία παιδιά.

Ελάια Γουντ: Ο πρωταγωνιστής της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Ο Αρχοντας των Δακτυλιδιών» είναι... "χόμπιτ" και στην πραγματική του ζωή, γεγονός που διόλου δεν ενοχλεί τις κατά καιρούς συνοδούς του, που τον λατρεύουν. Στη φωτογραφία με τη Σάσα Γκρέι!

Πηγή: tff.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share