Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε αναπηρικό καροτσάκι νεαρός τραγουδιστής! (photos)

2 Μαΐου 2017 14:43
Σε αναπηρικό καροτσάκι νεαρός τραγουδιστής! (photos)

Καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι επισκέφτηκε στο διαμέρισμά της, την αγαπημένη του Gigi Hadid ο 24χρονος τραγουδιστής Zayn Malik.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε: Δείτε ολόκληρο το σημερινό αγώνισμα του Survivor, πριν παιχτεί στην τηλεόραση! (video)

Το πρώην μέλος του νεανικού συγκροτήματος One Direction το περασμένο Σάββατο εμφανίστηκε στην γειτονιά ΝοΗο της Νέας Υόρκης όπου μένει το 22χρονο μοντέλο και φίλη του, καθισμένος σε ένα μαύρο αναπηρικό καρότσι που έσπρωχνε μία κυρία καθώς έχει τραυματιστεί στο αριστερό του πόδι και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο 24χρονος τραγουδιστής φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν, ενώ το αριστερό του πόδι ήταν δεμένο στην πατούσα με έναν λευκό επίδεσμο πάνω από την μπλε του κάλτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο αμήχανη συνέντευξη της χρονιάς! Η Φαίη Σκορδά, η Κόνι Μεταξά, το αγενές κλείσιμο και τα μισόλογα

«Ο Zayn έχει τραυματιστεί στο πόδι του, αλλά τώρα είναι καλά», δήλωσε εκπρόσωπός του στο περιοδικό Page Six, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Ο Ζέιν έχει τραυματιστεί στο πόδι του, αλλά τώρα είναι καλά», δήλωσε εκπρόσωπός του στο περιοδικό Page Six, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχίλα προκαλεί το τελευταίο post στο facebook της Μαρίας Ιατρού! Γιατί παραμένει μυστήριο ο θάνατό της;

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share