Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γονείς για πέμπτη φορά Σπανούλης - Χοψονίδου!

28 Απριλίου 2017 07:59
Γονείς για πέμπτη φορά Σπανούλης - Χοψονίδου!

Την επιθυμία τους να αποκτήσουν πέμπτο παιδί ετοιμάζονται να κάνουν πραγματικότητα ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου, καθώς η πρώην Σταρ Ελλάς είναι ξανά έγκυος!

«Εγώ δεν θέλω άλλο, αλλά η γυναίκα μου που είναι Πόντια θέλει και πέμπτο!», είχε εξομολογηθεί πριν από περίπου δύο χρόνια ο μπασκετμπολίστας στον Γιώργο Λιάγκα και η ατάκα του αποδείχθηκε προφητική.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια Σπανούλη θα μεγαλώσει σύντομα κατά ένα μέλος και το χαρμόσυνο γεγονός είναι γνωστό στον πολύ στενό της κύκλο. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της, στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας, σε αγώνα του Ολυμπιακού, η Ολυμπία φωτογραφήθηκε με μία… μπάλα του μπάσκετ μπροστά στην κοιλιά της, θέλοντας, προφανώς, να την κρύψει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Αγία Βαρβάρα: Αυτός είναι ο κάδος σκουπιδιών που βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Στέλλας! (photos)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Μύκονο και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Το 2009 η Ολυμπία έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, ενώ, ένα χρόνο μετά και αφού έχει γεννηθεί ο γιος τους, Θανάσης, τέλεσαν τον πολιτικό τους γάμο. Στις 24 Ιουνίου του 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος και, την ίδια χρονιά, απέκτησαν ακόμα ένα αγόρι, τον Βασίλη. Το 2013 ήρθε στον κόσμο ο τρίτος τους γιος, ο Δημήτρης, ενώ η «παράδοση» έσπασε δύο χρόνια μετά, καθώς το πρώην μοντέλο γέννησε κοριτσάκι, που πήρε το όνομα Αιμιλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκλειστικό: Άγριο χώσιμο του Ντάνου στην Ευρυδίκη - "Θα έπρεπε να έχεις λίγο..."

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share