Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εικόνες σοκ: Σε άθλια κατάσταση ο Μπραντ Πιτ λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με την Τζολί - Δείτε πόσο αδυνατισμένος είναι!

31 Μαρτίου 2017 14:59
Εικόνες σοκ: Σε άθλια κατάσταση ο Μπραντ Πιτ λίγους μήνες μετά το διαζύγιο με την Τζολί - Δείτε πόσο αδυνατισμένος είναι!

Σκιά του εαυτού του φαίνεται πως έχει μείνει το τελευταίο διάστημα ο Μπραντ Πιτ. Ο γνωστός ηθοποιός, λίγους μήνες μετά τον πολύκροτο χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί φαίνεται φανερά αδυνατισμένος και κουρασμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω κάτω τα ΜΜΜ της Αθήνας! Ποια δεν θα κινηθούν στις 05 Απριλίου;

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την ώρα που έμπαινε στο στούντιο, όπου περνά 15 ώρες την ημέρα, το τελευταίο διάστημα. Εργάζεται πυρετωδώς σε ένα καινούριο art project, για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια Lamborghini το νέο «όπλο» της ιταλικής τροχαίας κατά των «μανιακών της ταχύτητας» (video)


Ο 53χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Την ημέρα που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, τον βλέπουμε να φορά ένα τζιν, ένα απλό μπλουζάκι και τζάκετ, που όλα δείχνουν μεγάλα πάνω του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ο Γιώργος Φάκος! Σπαραγμός στο facebook για τον δάσκαλο από την Πάτρα! (photo+video)



Φέτος έχει κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, μια από τις οποίες ήταν στις Χρυσές Σφαίρες, στις 8 Ιανουαρίου, ενώ δεν παραβρέθηκε στα Όσκαρ, αν και η ταινία στην οποία ήταν παραγωγός, το Moonlight, κέρδισε τελικά το μεγάλο βραβείο.



Ήδη από τις πρώτες του εμφανίσεις μετά το χωρισμό, ήταν εμφανείς οι αλλαγές στην εμφάνισή του.

Πηγή: Protothema.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share