Κόβω σε πολύ μικρά κομματάκια το κοτόπουλο και το βάζω να βράσει σε μια κατσαρόλα για 15 λεπτά περίπου μαζί με τον κύβο.
Κόβω σε μικρά κομματάκια το μπρόκολο και τη κολοκύθα και τα αφήνω στην άκρη.
Στο μούλτι πολτοποιώ το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αδειάζω σε ένα μπολ.
Προσθέτω τα κολοκύθια και το μπρόκολο στη κατσαρόλα με το κοτόπουλο και τα αφήνω για 5-10 λεπτά. Ύστερα τα στραγγίζω σε ένα σουρωτήρι και τα προσθέτω στο μπολ έτσι όπως είναι ζεστά.
Προσθέτω στο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύω πολύ καλά και πλάθω κουλουράκια, τα πιέζω λίγο με τις παλάμες μου και βάζω σε ταψάκι φούρνου.
Σε ένα μπολ βάζουμε τους δυο κιμάδες, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το οξύμελο, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ξερό κρεμμύδι ,το σκόρδο, την πιπεριά, τα ντοματίνια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να αναμειχθούν όλα τα υλικά. Τα αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
Μετά από μισή ώρα
Στη συνέχεια βγάζουμε το μπολ με το μείγμα των δύο κιμάδων από το ψυγείο.
Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τις φέτες το μπαγιάτικο ψωμί και ρίχνουμε πάνω τους το κρασί.
Τις στύβουμε πολύ καλά και τις ρίχνουμε μέσα στο μπολ με τους κιμάδες.
Ρίχνουμε και το κρασί που έμεινε στο μπολ.
Προσθέτουμε το τριμμένο ρεγγάτο, το μπέικον τα αυγά ,τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, μια κουταλιά ελαιόλαδο και ζυμώνουμε πολύ καλά να αναμειχθούν όλα τα υλικά και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Στρώνουμε λαδόκολα ή αντικολλητικό χαρτί σε μια λαμαρίνα και λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε μεγαλούτσικους κεφτέδες και τους τοποθετούμε στη λαμαρίνα
Καθαρίζουμε 3- 4 μέτριες πατάτες τις πλένουμε και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγα φύλλα φρέσκιας ρίγανης και τις τοποθετούμε στη λαδόκολλα ανάμεσα από τους κεφτέδες.
Στην άκρη της λαμαρίνας βάζουμε και 2 -3 πιπεριές κέρατο.
Ψήνουμε στους 220ο αέρα και γκρίλ για 45 λεπτά περίπου.