Ετοιμάζουμε το ζυμάρι. Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι. Κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και προσθέτουμε το ξύδι, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά και ξεκινάμε το ζύμωμα.
Προσθέτουμε σταδιακά το νερό ως να πάρουμε ένα ζυμάρι μαλακό που δεν κολλάει στα χέρια.
Κάνουμε το ζυμάρι μια μπάλα, πασπαλίζουμε τον πάτο του σκεύους μας με λίγο αλεύρι και αφήνουμε το ζυμάρι να ξεκουραστεί μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Ετοιμάζουμε την κρέμα. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο.
Μόλις ζεσταθεί χωρίς να κάψει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και μια τσιμπιά αλάτι.
Ανακατεύουμε γρήγορα να μην μας πιάσει από κάτω μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρουμε από την φωτιά και ανακατεύουμε να μην κάνει κρούστα.
Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το αυγό.
Ανακατεύουμε γρήγορα μην μας ψηθεί το αυγό. Η κρέμα είναι έτοιμη!
Σε ένα μπολ έχουμε θρυμματίσει την φέτα και το ανθότυρο. Προσθέτουμε την κρέμα και ανακατεύουμε να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Λαδώνουμε το ταψί μας.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με αλεύρι ή νισεστέ. Παίρνουμε ένα κομμάτι ζύμης κάνουμε μπαλάκι και το ανοίγουμε ελαφρώς με το χέρι. Πασπαλίζουμε και την ζύμη με νισεστέ.
Ανοίγουμε με τον πλάστη το φύλλο όσο λεπτό θέλουμε. Μπορεί να χρειαστεί να πασπαλίσουμε με αλεύρι το φύλλο αρκετές φορές.
Διπλώνουμε ελαφρώς την μια άκρη. Να είναι διπλό εκεί το φύλλο ραντίζουμε με ελαιόλαδο και προσθέτουμε κατά μήκος του διπλωμένου φύλλου τρεις τέσσερις κουταλιές από την γέμιση.
Διπλώνουμε τις άκρες του φύλλου, αφού πρώτα το βρέξουμε περιμετρικά με λίγο νεράκι για να κολλήσει και να μην ανοίξει.
Τυλίγουμε μέχρι να πάρουμε ένα ρολό.
Τοποθετούμε τα ρολά περιμετρικά στο ταψί κάνοντας σαλιγκάρι μέχρι να γεμίσει το ταψί.
Λαδώνουμε καλά τα ρολά μας και ραντίζουμε με νεράκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC ως να ροδίσει. Αφήνουμε να κρυώσει και απολαμβάνουμε.