Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει μια παγωμένη μπριζόλα σε καυτό ελαιόλαδο και... - Τόσο καιρό μαγειρεύαμε λάθος

Το μυστικό που όλες οι μαγείρισσες πρέπει να ξέρουν

14 Οκτωβρίου 2020 12:30
Βάζει μια παγωμένη μπριζόλα σε καυτό ελαιόλαδο και... - Τόσο καιρό μαγειρεύαμε λάθος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόκειται να σας υποδείξουμε ένα λάθος που όλοι κάνουμε όταν μαγειρεύουμε μπριζόλες. Τι θα γίνει αν ρίξετε μια παγωμένη μπριζόλα σε καυτό ελαιόλαδο;

Είτε την προτιμάτε ξεροψημένη είτε ζουμερή, έχουμε το μυστικό για να την προετοιμάσετε, να την κάνετε ακόμα πιο λαχταριστή, στο σπίτι σας! Ποιο είναι αυτό το μυστικό; Δεν την ξεπαγώνουμε! Εκτός όμως από αυτό το μυστικό, δείτε εδώ τι να κάνετε για να είναι σκληρό το κρέας σας.

Δείτε το βίντεο:

Πήρε μία μπριζόλα και την έβαλε κάτω από τη βρύση - Θα σας λύσει τα χέρια

Αυτό το κόλπο με την μπριζόλα μπορεί να σας κάνει να εξοικονομήσετε χρήματα και σίγουρα αξίζει να το κάνετε. Γνωρίζουμε ότι ένα σπίτι για να διατηρηθεί έχει πολλά έξοδα, και εμείς σας βρήκαμε τρόπους για να τα μειώσετε.

Ακόμα ένα κόλπο που θα σώσει το κρέας και δεν θα χρειαστεί να το πετάξετε, μετά από αυτό εδώ. Φανταστείτε να ανοίγετε το ψυγείο και να ανακαλύπτετε ότι το κρέας σας είναι έτοιμο να χαλάσει ή να ανοίγετε το λογαριασμό του νερού κάθε δίμηνο… Είναι σαν να πετάτε τα χρήματά σας στην τουαλέτα και μετά να τραβάτε το καζανάκι!

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κάνουμε οικονομία στις καθημερινές μας υποχρεώσεις (πόσο να «κόψουμε» πια;), στο βίντεο όμως που θα δείτε παρακάτω σας έχουμε ετοιμάσει 7 τρόπους που σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί, για να μένει και κάτι στην τσέπη.

Τρώτε μπριζόλα με μουστάρδα; Μην το ξανακάνετε ποτέ!

Το κρέας είναι ένα τρόφιμο που καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες από τον περισσότερο κόσμο. Είναι πηγή πρωτεΐνης και διαφόρων θρεπτικών συστατικών γεγονός που δίνει στον οργανισμό μας την ενέργεια που χρειάζεται. Η κατανάλωσή του όμως θέλει μέτρο και φυσικά προσοχή κι ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στους συνδυασμούς που θα κάνουμε. Ένα από τα μεγαλύτερη λάθη που κάνουμε είναι κατά το μαρινάρισμα, δείτε εδώ ποιο είναι.

Ένα ακόμη λάθος που κάνουμε είναι ο συνδυασμός τους κρέατος με τη μουστάρδα. Γιατί όμως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι βλαβερό για την υγεία μας;

Μπιφτέκια γεμιστά με μουστάρδα, κρέας με σάλτσα μουστάρδας, ομελέτα με κρέας και σως μουστάρδας. Μπορεί να ακούγονται όλα τόσο νόστιμα και λαχταριστά όμως δεν σας συνιστούμε να τα φάτε. Ο λόγος; Όλα αυτά έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και είναι πολύ δυσκολοχώνευτα.

Συν ότι η γεύση της μουστάρδας είναι αρκετά έντονη κάτι το οποίο σημαίνει πως όλος ο κόπος που κάνατε για να έχετε το πιο γευστικό κρέας θα πάει... χαμένος αφού η γεύση του θα καλυφθεί.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share