Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε το σκόρδο στο φούρνο μικροκυμάτων - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Σωτήρια λύση!

19 Σεπτεμβρίου 2020 18:27
Έβαλε το σκόρδο στο φούρνο μικροκυμάτων - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Το ξεφλούδισμα του σκόρδου είναι μία από τις πιο βασανιστικές δουλείες στο θέμα της μαγειρικής. Μπορείς όμως να το λύσεις με έναν πολύ απλό τρόπο, λίγο καιρό πριν σας είχαμε δείξει το "γαλλικό χτύπημα", δείτε εδώ πώς θα το καταφέρετε.

Σήμερα, το Athensmagazine.gr έρχεται να σας δείξει ένα νέο κόλπο για να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Σε αυτό θα χρειαστείτε μόνο το φούρνο μικροκυμάτων σας και το ξεφλούδισμα των σκόρδων από εδώ και πέρα θα σας φαίνεται παιχνιδάκι.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε και πώς να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων και βέβαιο είναι ότι θα τον υιοθετήσετε αμέσως.

Έσκυψε πάνω από μία κατσαρόλα που έβραζε σκόρδα και απαλλάχτηκε από κάτι βασανιστικό

Μπούκωμα στην μύτη είτε από αλλεργία είτε από ένα κρυολόγημα; Δυσχεραίνει την αναπνοή και χαλάει τον ύπνο σας, ξυπνώντας συνέχεια για να καθαρίσετε την μύτη σας. Αντιμετωπίστε το με εισπνοές με σκόρδο, ένας απόλυτα φυσικός τρόπος! Το σκόρδο έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν φάτε 6 ψημένες σκελίδες σκόρδου.

Εισπνοές με σκόρδο

Πώς να το κάνετε; Βράστε νερό και προσθέστε 3-4 σκελίδες από ψιλοκομμένο σκόρδο. Σκύψτε επάνω από την κατσαρόλα που έχετε βράσει το νερό, τοποθετήστε μια πετσέτα επάνω από το κεφάλι σας για να εμποδίσετε τους ατμούς να φύγουν και πάρτε βαθιές εισπνοές.

Στην αρχή, μπορεί να νιώσετε μεγάλη δυσφορία και δυσκολία στην αναπνοή, αλλά πρέπει να επιμείνετε. Ο ατμός είναι ένα καταπληκτικό αποσυμφορρητικό και βοηθά στον καθαρισμό των ρινικών οδών. Όταν προσθέτετε άλλα επουλωτικά συστατικά, τα θετικά αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται. Το σκόρδο είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό, με αντιιικές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Ο απίστευτος λόγος που απαγορεύεται να τρώτε σκόρδο τις ημέρες με υψηλή θερμοκρασία

Το σκόρδο έχει πολλά οφέλη στην υγεία μας, αλλά μπορεί να παρουσιάσει ορισμένες παρενέργειες και μία εξ αυτών δε θα θέλατε με τίποτα να νιώσετε το καλοκαίρι. Το σκόρδο ωστόσο, πέρα από τα οφέλη και τις θαυματουργές ιδιότητες που μπορεί να έχει στον οργανισμό μας, έχει αποδειχθεί εξίσου σωτήριο και για τα κατοικίδια μας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε λίγο σκόρδο στην τροφή της γάτας σας.

Για όσους δεν το ξέρουν, λοιπόν, το σκόρδο μπορεί να προκαλέσει υπερβολική εφίδρωση, εφόσον το καταναλώνουμε σε μεγάλες ποσότητες.

Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα κακό, βέβαια, με την εφίδρωση αφού είναι ο μηχανισμός του σώματος για να απαλλαγεί από τις τοξίνες και την υπερβολική ποσότητα νερού, ρυθμίζοντας έτσι τη θερμοκρασία του, ο υπερβολικός ιδρώτας δεν είναι ευχάριστος για κανέναν και αυτό που τον κάνει χειρότερο είναι ότι οι ενώσεις θείου που υπάρχουν στο σκόρδο μπορεί να προκαλέσουν κακοσμία.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share