Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άνοιξε μια πατάτα και έριξε μέσα ένα αυγό - Αυτό που φτιάχνει... θα σας λύσει τα χέρια

Δοκιμάστε το

18 Αυγούστου 2020 14:00
Άνοιξε μια πατάτα και έριξε μέσα ένα αυγό - Αυτό που φτιάχνει... θα σας λύσει τα χέρια

Αν δεν είστε λάτρεις της μαγειρικής, δοκιμάστε αυτή την συνταγή με την πατάτα και το αυγό, που είναι εύκολη και δεν απαιτεί κόπο, αλλά ούτε και κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο.

Σας αρέσει να περνάτε τις ώρες σας αργά το βράδυ στην… θάλασσα η έξω από μια σκηνή; Αν πηγαίνετε για κάμπινγκ, για ψάρεμα ή άλλες εξωτερικές δραστηριότητες, τότε αυτή η συνταγή είναι φτιαγμένη για εσάς. Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, δείτε εδώ και μαι συνταγή για λουκουμάδες πατάτας με ζαμπόν και τυρί, που θα σας ξετρελάνει.

Τότε θα λατρέψετε και την παρακάτω ιδέα. Αν πάλι δεν σας αρέσει δείτε εδώ μια άλλη συνταγή για να μαγειρέψετε με διαφορετικό τρόπο μια πατάτα, που θα σας ξετρελάνει.

Δείτε το βίντεο:

Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα - Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει (Video)

Έβαλε μια μπανάνα δίπλα σε ένα αυγό και τα σκέπασε με χώμα. Το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει από το παρακάτω απίθανο κόλπο.

Σε κάθε περίπτωση που θα θελήσετε να φυτέψετε λαχανικά στον κήπο σας, θα χρειαστείτε λίπασμα. Το μόνο πρόβλημα με τα λιπάσματα είναι ότι δεν είναι φθηνά! Ευτυχώς, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας λίπασμα στο σπίτι με αυγά και μπανάνες. Επίσης, δείτε θα συμβεί αν βάλετε δύο μπανάνες στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό που θα ακολουθήσει θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Λοιπόν, δεν θα καταβάλλετε καμία προσπάθεια – χρειάζεστε μόνο ένα αυγό και μια μπανάνα. Αφού σκάψετε μια τρύπα, βάλτε μια μη αποφλοιωμένη μπανάνα και ένα αυγό στο κάτω μέρος, γεμίστε την τρύπα με χώμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε τους σπόρους ή το φυτό στην κορυφή.

Και τώρα, περιμένετε! Καθώς το αυγό και η μπανάνα αποσυντίθενται, θα απελευθερώσουν τις θρεπτικές τους ουσίες στο έδαφος, οι οποίες θα απορροφηθούν από το φυτό!

Δείτε το βίντεο:

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share