Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το απίστευτο κόλπο για να καταλάβετε αν το μέλι σας είναι νοθευμένο

Απίστευτο!

9 Αυγούστου 2020 17:09
Το απίστευτο κόλπο για να καταλάβετε αν το μέλι σας είναι νοθευμένο

Στην αγορά κυκλοφορούν ένα σωρό είδη και ποιότητες μελιού σε ποικίλες τιμές, ωστόσο δεν είναι όλα τους 100% φυσικά, πράγμα που ίσως δεν μπορείτε να διακρίνετε με μια πρώτη ματιά.

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να το διαπιστώσετε πολύ εύκολα, ώστε την επόμενη φορά που θα αγοράσετε να ξέρετε. Πριν όμως από αυτό, δείτε το μυστικό που λίγοι γνωρίζουν για τη σωστή αποθήκευση του μελιού.

Ακολουθώντας το παρακάτω μικρό κόλπο δεν θα σας "εξαπατήσει" ποτέ κανείς αφού θα μπορείτε με απόλυτη σιγουριά να καταλάβετε αν το μέλι σας είναι αγνό ή νοθευμένο.

Η διαφορά του νοθευμένου από το φυσικό μέλι είναι ότι το τελευταίο δεν έχει κολλώδη υφή. Βάλτε λίγο ανάμεσα στα δάχτυλά σας και τρίψτε τα ελαφρά. Το φυσικό μέλι θα απορροφηθεί από το δέρμα σας. Αν δείτε ότι είναι κολλώδες, τότε περιέχει ζάχαρη ή τεχνητά γλυκαντικά.

Κάθε πρωί έπινε λεμόνι με μέλι - Μετά από μια εβδομάδα είδε ότι...

Ξέρετε τι θα συμβεί αν πιείτε ασπιρίνη μαζί με λεμόνι και μέλι; Πρόκειται για ένα ρόφημα που θα "σώσει" τη μέρα σας. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει βιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του το βασανιστικό αίσθημα του hangover. Όλοι ξέρουμε πως δεν είναι ένας τυπικός πονοκέφαλος που περνάει άμεσα με ένα παυσίπονο αλλά ένα πραγματικό μαρτύριο που διαρκεί ώρες.

Το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας λύσει το πρόβλημα την επόμενη φορά που θα το παρακάνετε με το αλκοόλ. Θα χρειαστείτε μόνο μια ασπιρίνη, ένα κουταλάκι μέλι, δυο φέτες λεμόνι και νερό.

Ανακατέψτε τα σε ένα ποτήρι και πιείτε το ρόφημα. Η ασπιρίνη θα απορροφηθεί κατευθείαν από το λεμόνι κάτι το οποίο θα γίνει και αντίστοιχα στον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να δράσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το μέλι αποδεικνύεται σωτήριο -δείτε εδώ μια αποτελεσματική δίαιτα με μέλι- μιας και ο οργανισμός αποζητά κάτι γλυκό για να απορροφήσει τα γαστρικά υγρά από το στομάχι.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μυστικά με βασικό συστατικό το λεμόνι:

TAGS
 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share