Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ρίχνει ζάχαρη, αλεύρι και νερό και τα χτυπάει στο μίξερ - Αυτό που φτιάχνει στο τέλος θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά (Video)

Απίθανο

30 Ιουλίου 2020 16:29
Ρίχνει ζάχαρη, αλεύρι και νερό και τα χτυπάει στο μίξερ - Αυτό που φτιάχνει στο τέλος θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα πάθετε πλάκα με το πόσο εύκολη είναι η συνταγή αυτή! Ρίχτε ζάχαρη, αλεύρι και νερό και χτυπήστε τα στο μίξερ. Αυτό που φτιάξετε στο τέλος, θα ξετρελάνει όλα τα παιδιά! Ενώ, αν σας μούχλιασε η φέτα, δείτε εδώ το έξυπνο τρικ με την ζάχαρη...

Υλικά:

  • 2 1/2 κ.σ. Ζελατίνη
  • 1/2 φλιτζανιού νερό
  • 1/3 φλιτζανιού σιρόπι καλαμποκιού
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 1/4 κ.γ. Αλάτι
  • 2 κ.γ. Εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/2 φλιτζανιού κορν φλάουρ
  • 1/2 φλιτζανιού άχνη ζάχαρη

Δείτε τις οδηγίες αναλυτικά στο βίντεο:

Παίρνει 4 αυγά και τα ρίχνει μέσα σε ένα μπολ με ζάχαρη και αλάτι - Δεν μπορείτε να φανταστείτε το λόγο

Αν φτιάχνετε κέικ ή ομελέτα, τα αυγά είναι ένα βασικό συστατικό για σχεδόν κάθε είδους γεύμα. Τώρα υπάρχει ένας νέος και νόστιμος τρόπος για να προετοιμάσετε τα αυγά σας που δεν τον έχετε ξανακούσει.

Αρχικά, ανακατέψτε ένα φλιτζάνι αλάτι και ένα φλιτζάνι ζάχαρη σε ένα μπολ. Τοποθετήστε μόνο τους κρόκους 4 αυγών πάνω από το μίγμα και σκεπάστε τους κρόκους με το μίγμα. Καλύψτε το μπολ με πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για τέσσερις ημέρες.

Μετά από τέσσερις ημέρες, αφαιρέστε τους κρόκους από το ψυγείο και ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τοποθετήστε τους κρόκους σε μια χαρτοπετσέτα για να απορροφηθεί το νερό και ψήστε τους στους 70 βαθμούς για δύο ώρες.

Οι κρόκοι αυγού θα μοιάζουν σαν αποξηραμένα βερίκοκα. Μπορείτε να τα αφήσετε στο ψυγείο για έως και δύο εβδομάδες. Είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ετοιμάσετε τα αυγά σας και πολύ υγιεινός… Δοκιμάστε τον!

Έβαλε νερό σε ένα τηγάνι κι έριξε μέσα δυο αυγά - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Τα τηγανητά αυγά είναι ένα πιάτο αγαπημένο μικρών και μεγάλων, είναι έτοιμο στο λεπτό και είναι η πιο σωτήρια λύση όταν δεν έχεις προλάβει να μαγειρέψεις. Τι λάθος μπορεί να κάνεις σε ένα φαγητό που χρειάζεται το πολύ πέντε λεπτά για να ετοιμαστεί; Κι όμως, ακόμη και σε αυτό μπορείς να κάνεις λάθος. Ωστόσο, λάθος σχετικά με τα αυγά μπορούμε να κάνουμε ακόμη και στην αποθήκευσή τους, δείτε εδώ για ποιο λόγο δεν πρέπει να τα βάζετε στη θήκη του ψυγείου.

To Athensmagazine.gr θα σου δείξει το κόλπο που μέχρι σήμερα αγνοούσες και αν το ακολουθήσεις τότε σίγουρα θα πετύχεις το τέλειο τηγανητό αυγό. Κοίτα λοιπόν πόσο απλό είναι. Σπάστε τα αυγά σε ένα τηγάνι σαν να πρόκειται να τα τηγανίσετε, αλλά αντί για λάδι βάλτε νερό στο τηγάνι. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλεια αυγά με υγρούς κρόκους.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share