Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διατηρήστε τις ντομάτες σας φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με αυτό το πανέξυπνο κόλπο

Απίθανο

6 Ιουλίου 2020 19:50
Διατηρήστε τις ντομάτες σας φρέσκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με αυτό το πανέξυπνο κόλπο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από τις φρέσκες, ζουμερές, κόκκινες καλοκαιρινές ντομάτες; Με όποιον τρόπο και αν τις χρησιμοποιούμε, οι ντομάτες κάνουν τα πάντα νοστιμότερα – μέχρι φυσικά να χάσουν τη φρεσκάδα τους. Επίσης, εδώ θα δείτε πως θα ξεχωρίσετε τις μεταλλαγμένες ντομάτες.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για να διατηρήσετε τις ντομάτες σας φρέσκες για καιρό και είναι πολύ εύκολος. Σύμφωνα με το Pure Wow, πρέπει απλά να ακολουθήσετε αυτά τα δύο βήματα:

1. Φυλάξτε τες σε θερμοκρασία δωματίου. Μην βάζετε τις τομάτες σας στο ψυγείο!

2. Οπουδήποτε και αν τις ακουμπήσετε, βάλτε τες να ακουμπάνε από την πλευρά του κοτσανιού για να σταματήσετε την είσοδο του αέρα και να αφήνετε την υγρασία να φεύγει.

Αυτό είναι. Τόσο απλό! Γυρίστε τις ντομάτες σας από την αντίθετη πλευρά, εκτός ψυγείου και είστε έτοιμοι!

Βάζει αυγά σε μείγμα από ντομάτες! Το αποτέλεσμα; Το καλύτερο πρωινό

Θέλετε ένα εύκολο αλλά και πολύ γευστικό πρωινό; Είναι θρεπτικό, αφού περιέχει αυγά και ντομάτες, και σίγουρα θα το λατρέψετε.

Αν δεν γνωρίζετε τα αυγά Shakshuka τότε δείτε το βίντεο. Αν βαρεθήκατε τα βραστά αυγά, για τα οποία σας έχουμε και το μυστικό να μην σπάνε κατά το βράσιμο, τότε δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και τον εναλλακτικό αυτό τρόπο.

Αν είστε σαν εμένα και δεν έχετε ιδέα τι είναι τα Shakshuka, είναι λοιπόν ένα πρωινό πιάτο που αποτελείται από ένα μείγμα από ντομάτες, κρεμμύδια, σκόρδο, πάστα ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, λάδι και σερβίρονται με αυγά ποσέ στην κορυφή.

Το πιάτο αυτό είναι ένας πολύ καλός τρόπος αν έχετε βαρεθεί κάθε πρωί να τρώτε τα ίδια και τα ίδια και το καλύτερο είναι ότι δεν είναι περίπλοκο να το φτιάξετε.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share