Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση; Σταματήστε το αμέσως!

Προσοχή!

7 Μαΐου 2020 10:23
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση; Σταματήστε το αμέσως!

Η ντομάτα είναι ένα λαχανικό (για πολλούς φρούτο) που ευδοκιμεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Τώρα λοιπόν που ο καιρός έχει ανοίξει θα βρείτε στην αγορά τις καλύτερες ντομάτες, αν πάλι είστε διατεθειμένοι να δημιουργήσετε το δικό σας μποστάνι, δείτε εδώ πώς θα φυτέψετε εύκολα μια ντοματιά ακόμη και στο σπίτι σας.

Τα ντοματίνια είναι μια μίνι εκδοχή της ντομάτας που περιέχει ακριβώς τα ίδια συστατικά και θρεπτικά στοιχεία όπως και η κανονική ντομάτα σε πιο συμπυκνωμένη μορφή. Δεν είναι λίγες οι φορές που εκτός από τις σαλάτες τα περνάμε απ' το τηγάνι ή τα χρησιμοποιούμε στη διακόσμηση κάποιου πιάτου και τις περισσότερες φορές τα κόβουμε στη μέση. Αυτό όμως είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε.

Ένα τόσο μικρό φρούτο ή λαχανικό είναι αναμενόμενο πως είναι και παραπάνω ευαίσθητο. Κόβοντάς το λοιπόν το μόνο που καταφέρνουμε είναι να "πληγώσουμε" το φρούτο και να χάνουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά του. Την επόμενη φορά λοιπόν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσετε ολόκληρα.

Γέμισε μια παγοθήκη με πολτοποιημένη ντομάτα - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε άναυδοι

Η ντομάτα είναι ένα άκρως ευεργετικό υλικό για την υγεία μας και την επιδερμίδα μας γι' αυτό πολλά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που την έχουν και σαν βάση τους. Ωστόσο, επειδή είναι ένα προσιτό υλικό πολλά καλλυντικά προϊόντα μπορείτε να τα φτιάξετε και στο σπίτι, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε μια μοναδική μάσκα με ντομάτα και γάλα.

Αυτή τη φορά το Athensmagazine.gr θα σας δείξει με τον πιο απλό τρόπο πώς μπορείτε να κατευνάσετε τον πόνο από ένα έγκαυμα αλλά και να χαρίσετε μια υπέροχη νεανική μορφή στην επιδερμίδα σας με ένα παγάκι ντομάτας.

Για να φτιάξετε παγάκι με ντομάτα, θα χρειαστείτε χυμό ντομάτας στον οποίο θα προσθέσετε λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού. Θα μοιράσετε το μείγμα στις θήκες μιας παγοθήκης και θα το καταψύξετε.

Απλά πάρτε ένα παγάκι και τρίψτε το σε όλο το πρόσωπο για 10 λεπτά. Θα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος με άμεσο καταπραϋντικό αποτέλεσμα.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share