Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

4 συνταγές για την καραντίνα: Κορμός Σοκολάτας, Κρέπες, Τρουφάκια και φυσικά δίχρωμο κέικ

Υπέροχες

30 Απριλίου 2020 07:30
4 συνταγές για την καραντίνα:  Κορμός Σοκολάτας, Κρέπες, Τρουφάκια και φυσικά δίχρωμο κέικ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σήμερα σας έχει 4 γλυκιές συνταγές για την καραντίνα από την Pastry Designs και συγκεκριμένα κορμό Σοκολάτας (Μωσαϊκό), Κρέπες, Τρουφάκια και φυσικά δίχρωμο κέικ, μετά την εύκολη πάστα σοκολάτας που σας είχαμε χτες!

Πάμε να τιτς δούμε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr στο παρακάτω βίντεο:

Για περισσότερες συνταγές κάντε εγγραφή στο κανάλι της Pastry Designs στο Youtube

Peanut Butter Praline Lasagna: Δροσερό γλυκό ψυγείου πραλίνα φιστικοβούτυρο

Τo Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ακόμα μια γλυκιά συνταγή από την Pastry Designs και συγκεκριμένα σας έχουμε δροσερό γλυκό ψυγείου πραλίνα με φιστικοβούτυρο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την ιδανική συνταγή για τους καλοκαιρινούς μήνες:

Υλικά (Ingredients):

  • 1 πακέτο πτι - μπερ (1 pack of biscuits)
  • 1/2 κούπα φιστικοβούτυρο "ΝGT" (1/2 cup of "NGT" peanut butter)
  • 250γρ. πραλίνα "Soudis" (250gr. praline "Soudis")
  • 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια (2 packs instant vanilla pudding mix)
  • 600ml γάλα (600ml milk)
  • 400γρ. σαντιγύ (400gr. whipped cream)

Δείτε βήμα βήμα την διαδικασία στο παρακάτω βίντεο:

Για περισσότερες συνταγές κάντε εγγραφή στο κανάλι της Pastry Designs στο Youtube

Ψηφιδωτό ζελέ με 2 υλικά - Εύκολο και δροσερό γλυκό ψυγείου

Ένα εύκολο και δροσερό γλυκό ψυγείου είναι το ψηφιδωτό ζελέ με δύο μόλις υλικά, με λίγες θερμίδες και είναι άκρως εντυπωσιακό. Επίσης, ένα φανταστικό γλυκό ψυγείου σοκολάτα με κρέμα στιγμής είναι το "Chocolate Pudding Dessert".

Υλικά:

  • 500 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 4 φακελάκια ζελέ διάφορα χρώματα
  • 4 ποτήρια ζεστό νερό (200ml το καθένα)
  • 2 φακελάκια ζελατίνη των 10 γρ

Εκτέλεση:

  1. Διαλύουμε τα τρία φακελάκια ζελέ σε 200 ml ζεστό νερό (δεν βάζουμε κρύο)..σε τρία διαφορετικά σκεύη και τα βάζουμε στο ψυγείο για να πήξουν καλά. Αν τα βάλουμε όλο το βράδυ ακόμα καλύτερα. Όταν τα βγάλουμε απο το ψυγείο τα κόβουμε σε κυβάκια.
  2. Το τελευταίο φακελάκι ζελέ που μας έμεινε το διαλύουμε και αυτό σε 200 ml ζεστό νερό.Διαλύουμε τη ζελατίνη σε 8 κ.σ. κρύο νερό και περιμένουμε 4 λεπτά να φουσκώσει και τη ρίχνουμε στο ζεστό ζελέ ανακατεύοντας να πάει παντού.
  3. Χτυπάμε το γιαούρτι να αφρατέψει και προσθέτουμε το τελευταίο ζελέ μέσα στο γιαούρτι.
  4. Αφήνετε 10 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία ανακατεύοντας. Ρίχνουμε τα κομμάτια του ζελέ και ανακατεύουμε απαλά. Βάζουμε στο πυρέξ και μετά στο ψυγείο να παγώσει για μερικές ώρες.

Πηγή: cookpad.com

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share