Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει αυγά μέσα σε ένα βάζο και προσθέτει 3 υλικά - Θα θέλετε να το κάνετε

Δεν πάει το μυαλό σας

16 Απριλίου 2020 10:33
Βάζει αυγά μέσα σε ένα βάζο και προσθέτει 3 υλικά - Θα θέλετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα αυγά έχουν την τιμητική του τις μέρες του Πάσχα, και σίγουρα θα έχετε μπει στην διαδικασία να βάψετε κόκκινα μερικά από αυτά.Ωστόσο, αν θέλετε να πειραματιστείτε στην περίοδο της καραντίνας μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια από τις παρακάτω ιδέες.

Ένας περίεργος τρόπος για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας αυγά είναι και αυτός εδώ. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα βάζο και δύο ακόμα υλικά. Αφού τα βράσετε, τοποθετήστε τα μέσα μαζί μαρινάδα και πιπέρι, και μετά σφραγίστε το καλά.

Θα έχετε δημιουργήσει κάτι που θα μπορείτε να τρώτε πολλές βδομάδες. Δείτε το βίντεο μαζί και με άλλες ιδέες:

Βάψτε πανεύκολα τα πασχαλινά αβγά σας με φύλλα κρεμμυδιού!

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και παραδοσιακά όλες οι νοικοκυρές βάφουν τα πασχαλινά αυγά τους. Το Athensmagazine.gr φρόντισε για εσάς και σας βρήκε την πιο οικονομική και φυσική λύση για τα τέλεια πασχαλινά αυγά. Ξεχάστε τις βαφές του εμπορίου και χρησιμοποιείστε απλώς φλούδες από κρεμμύδια, αυτή ωστόσο δεν είναι η μόνη φυσική λύση, δείτε εδώ πώς θα βάψετε τα αυγά σας με ρύζι. Ξεκινάμε;

Βάζουμε σε στρώσεις τα ξερά φύλλα του κρεμμυδιού, εναλλάξ με τα αυγά μέσα στην κατσαρόλα, τελειώνοντας σκεπάστε τα αυγά με φύλλα. Γεμίστε με νερό την κατσαρόλα και αφήστε λίγο ελεύθερο χώρο στο χείλος για τον βρασμό.

Ξεκινάμε το βράσιμο με χαμηλή θερμοκρασία για να μη σπάσουν τα αυγά. Τα αυγά από τα δέκα πρώτα λεπτά είναι έτοιμα. Μπορείτε να τσεκάρετε το χρώμα, ξεκινά από απαλό ροζ- κόκκινο και όσο τα αφήνουμε μέσα στην κατσαρόλα γίνονται βαθύ κόκκινο-βυσσινί.

Μη φοβάστε ότι θα χαλάσει η κατσαρόλα σας, ο βρασμός θα της δώσει λίγο χρώμα το οποίο εύκολα φεύγει. Όταν έχετε πετύχει το επιθυμητό χρώμα αφαιρείτε με μια κουτάλα ένα ένα τα αυγά, τα στεγνώνετε και τα γυαλίζετε με ένα μπαμπάκι βουτηγμένο στο λάδι.

TAGS
 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share