Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κόβει στη μέση ένα κρεμμύδι και προσθέτει ξύδι - Όταν το βγάζει από τον φούρνο έχει φτιάξει κάτι αδιανόητο

Θα σας λύσει τα χέρια

14 Απριλίου 2020 13:22
Κόβει στη μέση ένα κρεμμύδι και προσθέτει ξύδι - Όταν το βγάζει από τον φούρνο έχει φτιάξει κάτι αδιανόητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να αποφεύγετε το κρεμμύδι λόγω της οσμής του ή επειδή το καθάρισμα του είναι δύσκολο και...επίπονο για τα μάτια, μετά από αυτή τη συνταγή θα αλλάξετε γνώμη!

Ειδικά αν το αποφεύγετε επειδή δακρύζετε κάθε φορά που το ετοιμάζετε, διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα… δάκρυα!

Και από εμφάνιση σκίζει. Μπορείτε επίσης να δείτε ακόμα έναν τρόπο μαγειρέματος του με λάδι και ξύδι, πάλι στον φούρνο, που θα σας ξετρελάνει.

Έκοψε μια ροδέλα κρεμμύδι και τη γέμισε με κιμά - Το αποτέλεσμα είναι απλά πεντανόστιμο!

Όλοι μας λατρεύουμε τα μπέργκερ! Θεωρητικά είναι ένα junk food με άπειρες θερμίδες, μπορούμε όμως να το φτιάξουμε και στο σπίτι μας και με τα κατάλληλα υλικά να το κάνουμε λίγο πιο... υγιεινό!

Το συνηθέστερο πρόβλημα όταν κάνουμε μπέργκερ στο σπίτι μας είναι ότι τα μπιφτέκια δεν βγαίνουν τόσο ζουμερά. Κι όμως υπάρχει λύση και θα την δείτε στο παρακάτω βίντεο! Κοιτάξτε πόσο απλό είναι, κόβετε ένα κρεμμύδι σε ροδέλες και το γεμίζετε με τον κιμά σας, έπειτα τοποθετείτε τα μπιφτέκια σας στη σχάρα ή στο τηγάνι. Το κρεμμύδι θα προσφέρει στα μπιφτέκια σας αυτή την έξτρα υγρασία που χρειάζονται και θα απογειώσει την γεύση του μπέργκερ σας,

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μαγειρικά tips:

Αν πάλι νηστεύετε, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη θεϊκή μακαρονάδα με κιμά χταποδιού, είμαστε σίγουροι πως θα τη λατρέψετε!

Η πιο εύκολη συνταγή για light burger!

Ποιος σας είπε ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα λαχταριστό burger χωρίς ενοχές; Κι όμως εάν φτιάξετε την παρακάτω συνταγή το όνειρό σας θα γίνει πραγματικότητα. Άλλη μια επιλογή είναι το μπέργκερ με μπιφτέκι λαχανικών!

Υλικά

300 γραμμάρια πατάτες
250 γραμμάρια κατεψυγμένο ή φρέσκο ​​σπανάκι
1 αβγό
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Αλάτι για γεύση

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε τη φλούδα και τις λιώνουμε μέχρι να γίνουν πουρές. Στη συνέχεια μαγειρεύουμε το σπανάκι ανάλογα με το αν έχουμε επιλέξει κατεψυγμένο ή φρέσκο και όταν είναι έτοιμο στραγγίζουμε το επιπλέον νερό. Ανακατεύουμε τον πουρέ με την παρμεζάνα, το σπανάκι και το αυγό και ρίχνουμε λίγο αλάτι. Πλάθουμε το μίγμα και φτιάχνετε πολλά μπιφτέκια, τα βάζουμε σε ένα ταψί και ψήνετε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Παίρνουμε τα ψωμάκια και φτιάχνουμε το burger προσθέτοντας ντομάτα και μαρούλι.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share