Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίχνει μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο σοκολάτα - Το αποτέλεσμα; Δεν πάει το μυαλό σας

Θα κολλήσετε με την γεύση

4 Απριλίου 2020 15:50
Ρίχνει μέσα σε ένα αλουμινόχαρτο σοκολάτα - Το αποτέλεσμα; Δεν πάει το μυαλό σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εύκολη και πρωτότυπη συνταγή για γλυκό, μιας και τώρα που θα είστε στο σπίτι πειραματίζεστε και βγάζετε το ταλέντο σας στην μαγειρική. Μπορείτε να κάνετε μαγικά πράγματα με ένα αλουμινόχαρτο!

Τις γιορτινές μέρες, εκτός από τα παραδοσιακά γλυκά, ψήνουν μπισκότα, χρησιμοποιώντας χαριτωμένους κόφτες μπισκότων για να φτιάξουν διάφορα σχήματα που μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας γιορτινά πράγματα.

Υπάρχει και άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε τους κόφτες μπισκότων όμως, και είναι ιδανικά για ένα μοναδικό και γευστικό δώρο: fudge! Το παρακάτω βίντεο μας δείχνει τον τρόπο που φτιάχνεται! Απολαύστε το!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλουμινόχαρτο ακόμα και στο τηγάνι και να κάνετε ένα αλμυρό πιάτο, με τον τρόπο που θα δείτε εδώ.

Τυλίγει ένα αυγό σε αλουμινόχαρτο - Αυτό που φτιάχνει θα το λατρέψετε

Τυλίξτε ένα αυγό με αλουμινόχαρτο και πιέστε το έτσι ώστε να γίνει η επιφάνεια του λεία. Θα εκπλαγείτε από αυτό που μπορείτε να φτιάξετε.

Προσοχή, μην το πιέσετε πολύ, γιατί μπορεί να σπάσει. Μόλις λειάνετε την επιφάνεια, μπορείτε να κάνετε διάφορα σχέδια με ακρυλικά χρώματα.

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του και μια αγαπημένη μας παράδοση: το βάψιμο των αβγών. Φέτος μπορείτε να πάτε τη διακόσμηση των αβγών σας ένα βήμα παρακάτω δοκιμάζοντας αυτή την ιδέα που σας προτείναμε. Δείτε τι άλλο μπορείτε να κάνετε με ένα αλουμινόχαρτο εδώ, και θα μείνετε άφωνοι΄.

Γύρω από ένα αλουμινόχαρτο τυλίγει σε σχήμα κώνου ένα ζυμάρι -Το τελικό αποτέλεσμα;

Τυλίξτε ζυμάρι γύρω από αλουμινόχαρτο σε σχήμα κώνου και δημιουργήστε κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ έως τώρα. Είναι απλό και εντυπωσιακό!

Επειδή όπως και να το κάνουμε, το φαγητό που σερβίρεται σε χωνάκι είναι πολύ καλύτερο, θα σας δείξουμε πως να φτιάξετε χωνάκια ψωμιού που μπορείτε να γεμίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξή σας, από σαλάτα και ρύζι μέχρι κοτόπουλο!

Η συνταγή είναι πανεύκολη ενώ τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: άσπρο αλεύρι, ζάχαρη, αλάτι, ελαιόλαδο, μαγιά, γάλα σε σκόνη, ζεστό γάλα και… αλουμινόχαρτο.

Μπορείτε να δείτε εδώ πώς να φτιάξετε το δικό σας ψωμί, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η παρακάτω συνταγή.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share