Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η πίτσα τοστ της Ελένης που ξετρελάνει ακόμα και τα πιτσιρίκια!

Με λίγα και φθηνά υλικά!

27 Μαρτίου 2020 16:00
Η πίτσα τοστ της Ελένης που ξετρελάνει ακόμα και τα πιτσιρίκια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πίτσα τοστ Της Ελένης που μας πήρε τα μυαλά, είναι νόστιμη με πολύ φθηνά υλικά και θα κάνει όλα τα παιδάκια να την ζητάνε συνεχώς!

Έχει πάρει τα μυαλά σε όσους την έχουν φτιάξει και δεν την αλλάζουν αυτή τη συνταγή!

Δες παρακάτω τι θα χρειαστείς!

Yλικα

  • 12 φετες ψωμι του τοστ
  • μαγιονεζα
  • διαφορα κιτρινα τυρια σε φετες
  • γαλοπουλα βραστη 6 φετες
  • κετσαπ

Εκτελεση

  • βάζουμε στο ταψί τις μισές φετες του τοστ τις αλείφουμε με μαγιονεζα
  • προσθετουμε τις φετες απο τα τυριακαι απο πανω το υπολοιπο ψωμι
  • αλειμενο με μαγιονεζα
  • .Προσθετουμε το κετσαπτα κιτρινα τυρια την γαλοπουλα
  • παλι κετσαπ και το υπολοιπο τυρι .
  • Ψυνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να
    λειωσουν τα τυρια.
  • Μπορουμε να αυτοσχεδιασουμε και να βαλουμε οτι αλλο υλικο μας αρεσει

Αν θες να φτιάξεις και ένα γλυκάκι σου έχουμε εδώ την πιο νόστιμη και γρήγορη λύση!

Τυροπιτάκια φούρνου έτοιμα σε χρόνο ρεκόρ

Μια συνταγή για εύκολα και λαχταριστά τυροπιτάκια που δεν είναι σαν τα συνηθισμένα. Δοκιμάστε να φτιάξετε τυροπιτάκια σε φούρνο μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Υλικά

  • 900 περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 φακελάκια ξερή μαγιά
  • 1 νεροπότηρο νερό χλιαρό
  • 1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο χλιαρό
  • 1 νεροπότηρο ηλιέλαιο
  • 3 κουταλάκια γλυκού αλάτι
  • 5 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη

Γέμιση

  • 800 γρ. τυρί
  • 2 κουταλιές σούπας γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 αυγά
  • λίγο πιπέρι

Εκτέλεση

Για τη ζύμη:

Σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνετε το χλιαρό γάλα και το χλιαρό νερό και μέσα σε αυτά διαλύετε τα φακελάκια της μαγιάς, μαζί με τη ζάχαρη. Ανακατεύετε καλά και έπειτα προσθέτετε το αλεύρι, το αλάτι και στο τέλος ρίχνετε το λάδι και ζυμώνετε καλά μέχρι να αποκτήσετε μια ωραία βελούδινη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια σας. Αν χρειαστεί προσθέστε λίγο ακόμη αλεύρι. Κατόπιν αφήνετε τη ζύμη να φουσκώσει μέχρι να ετοιμάσετε τη γέμιση.

Για τη γέμιση:

Τρίβετε τη φέτα στον τρίφτη, την βάζετε μέσα σε ένα μπολ, προσθέστε το γιαούρτι, τι πιπέρι και τέλος τα δυο χτυπημένα αυγά και ανακατεύετε. Κόβετε λίγη ζύμη, την κάνετε μπαλίτσα, την ανοίγετε σε φύλλο, βάζετε στη μέση του μια κουταλιού γέμιση, την κλείνετε σαν πουγκάκι, έπειτα πατάτε την ένωση προς τα μέσα και το τοποθετείτε με την ένωση προς τα κάτω σε ένα ταψί που έχετε βάλει προηγουμένως ένα φύλλο λαδόκολλα.

Τα ψήνετε στους 175 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά στον αέρα.

Ακόμα μια συνταγή για τυροπιτάκια που θα λατρέψετε εσείς και οι μικροί μας φίλοι είναι αυτή εδώ, που πρέπει να κάνετε αμέσως.

TAGS
 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share