Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει κομμάτια μπείκον και φτιάχνει ένα λουλούδι...Το αποτέλεσμα; Μαγικό!

Ο καλύτερος τρόπος μαγειρέματος

18 Μαρτίου 2020 15:42
Παίρνει κομμάτια μπείκον και φτιάχνει ένα λουλούδι...Το αποτέλεσμα; Μαγικό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τηγάνισμα του μπέικον μπορεί να δυσκολεύει πολλούς και να κάνει άνω κάτω την κουζίνα σας, ή ακόμα και να κινδυνεύετε από κάποιο έγκαυμα, μιας και το λάδι πετάγεται παντού.

Το μυστικό είναι να μη το κάνετε ποτέ ξανά στο τηγάνι, αλλά στο φούρνο μικροκυμάτων!

Απλά πάρτε δύο χάρτινα πιατάκια μιας χρήσης, βάλτε από πάνω 2-3 χαρτοπετσέτες που θα απορροφήσουν το περιττό λίπος και διπλώστε τις λωρίδες μπέικον σε σχήμα καρδιάς και τοποθετήστε τις στο κέντρο του πιάτου.

Βάλτε στη κορυφή του μπέικον ένα χάρτινο πιάτο ακόμα και βάλτε στο φούρνο μικροκυμάτων για 5 λεπτά στην υψηλή σκάλα. Το μπέικον θα έχει ψηθεί, αλλά θα χρειαστεί να αναποδογυρίσετε τις χαρτοπετσέτες και να το ξαναβάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό ακόμα και είστε έτοιμοι!

Το μπέικον θα είναι ψημένο και τραγανό, χωρίς λάδια να πετάγονται παντού. Μπορείτε να δείτε ακόμα μια συνταγή με μπείκον εδώ, η οποία θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Δοκιμάστε και μόνοι σας αυτή τη τεχνική και αφήστε μας τα σχόλιά σας!

Παίρνει ζύμη και την τυλίγει με μπέικον - Όταν το έβγαλε από τον φούρνο είχε φτιάξει κάτι ξεχωριστό

Τι μπορείτε να φτιάξετε αν τυλίξετε γύρω από την ζύμη το μπέικον; Μια συνταγή που είναι άλλου επιπέδου και μπορεί να ξεπεράσει σε γεύση ακόμα και την πίτσα.

Το μπέικον μπορεί να αλλάξει την γεύση σε πολλά φαγητά, και να κάνετε εξαίρετα πιάτα, όπως αυτό που θα δείτε εδώ. Όταν λέμε όμως ότι η πίτσα περνάει σε άλλο επίπεδο, μπορεί να μαντέψετε ότι το μπέικον εμπλέκεται – αλλά φανταζόσασταν αυτή την τρελή δημιουργία;

Το Cook With Meat οραματίστηκε μια συνταγή παίρνοντας κλασικά ρολά πίτσας, γαριδάκια με γεύση BBQ, και τα τυλίγει όλα μαζί με μπέικον για να τα κάνει πιο γευστικά και τραγανά. Δείτε πόσο νόστιμο φαίνεται!

Θα χρειαστείτε

  • – Ζύμη για πίτσα
  • – Μπαχαρικά για πίτσα
  • – Σάλτσα BBQ
  • – Μπέικον
  • – Τυρί Cheddar
  • – Ψητά κρεμμύδια
  • – Πιπεριές τσίλι τουρσί

Βρείτε όλες τις οδηγίες στο Cook With Meat site. Έχετε δει ποτέ άλλο πιάτο σαν αυτό; Λέτε να ταιριάζει και η σάλτσα ντομάτα;

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share