Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παίρνει ζύμη και την τυλίγει με μπέικον - Όταν το έβγαλε από τον φούρνο είχε φτιάξει κάτι ξεχωριστό

Δεν πάει το μυαλό σας!

9 Μαρτίου 2020 18:27
Παίρνει ζύμη και την τυλίγει με μπέικον - Όταν το έβγαλε από τον φούρνο είχε φτιάξει κάτι ξεχωριστό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι μπορείτε να φτιάξετε αν τυλίξετε γύρω από την ζύμη το μπέικον; Μια συνταγή που είναι άλλου επιπέδου και μπορεί να ξεπεράσει σε γεύση ακόμα και την πίτσα.

Το μπέικον μπορεί να αλλάξει την γεύση σε πολλά φαγητά, και να κάνετε εξαίρετα πιάτα, όπως αυτό που θα δείτε εδώ. Όταν λέμε όμως ότι η πίτσα περνάει σε άλλο επίπεδο, μπορεί να μαντέψετε ότι το μπέικον εμπλέκεται – αλλά φανταζόσασταν αυτή την τρελή δημιουργία;

Το Cook With Meat οραματίστηκε μια συνταγή παίρνοντας κλασικά ρολά πίτσας, γαριδάκια με γεύση BBQ, και τα τυλίγει όλα μαζί με μπέικον για να τα κάνει πιο γευστικά και τραγανά. Δείτε πόσο νόστιμο φαίνεται!

Θα χρειαστείτε

  • – Ζύμη για πίτσα
  • – Μπαχαρικά για πίτσα
  • – Σάλτσα BBQ
  • – Μπέικον
  • – Τυρί Cheddar
  • – Ψητά κρεμμύδια
  • – Πιπεριές τσίλι τουρσί

Βρείτε όλες τις οδηγίες στο Cook With Meat site. Έχετε δει ποτέ άλλο πιάτο σαν αυτό; Λέτε να ταιριάζει και η σάλτσα ντομάτα;

Ανακατεύει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τυρί τριμμένο! Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Όλοι μας θα θέλαμε να κάνουμε τη ζωή μας λίγο πιο εύκολα και σίγουρα πιο γευστική. Μερικοί άνθρωποι λοιπόν στύβουν το μυαλό τους και βρίσκουν τρόπους να γλιτώσουν το χρόνο του μαγειρέματος ή τουλάχιστον να τον μειώσουν.

Όσο και να αγαπάς τη μαγειρική μερικές φορές ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένος που δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις ούτε μια ομελέτα. Γι' αυτό λοιπόν μετά το εκπληκτικό κόλπο με τα λεμόνια στην κατάψυξη, το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας δείξει ένα μικρό μυστικό που θα σας ξετρελάνει!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε έναν άντρα να ρίχνει μέσα σε μια κανάτα αυγά, μπέικον και τριμμένο τυρί, στη συνέχεια τα ανακατεύει με έναν αυγοδάρτη, ρίχνει το μείγμα σε μια παγοθήκη και το τοποθετεί στην κατάψυξη. Κατά αυτόν τον τρόπο έχεις πάντα μια ομελέτα έτοιμη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα τηγάνι και πέντε λεπτά!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο και μερικά ακόμα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια!

30 TRUCOS COTIDIANOS SORPRENDENTES PARA HACER QUE TODO SEA MEJOR:

Posted by Ideas en 5 minutos on Monday, February 10, 2020
 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share