Σε μια φόρμα κέικ βάζει 3 είδη τυριών και ζύμη...Δεν φαντάζεστε τι φτιάχνει!
Πρέπει να το δοκιμάσετε
28 Φεβρουαρίου 2020 20:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM
Η πίτσα είναι ένα πολυαγαπημένο φαγητό σε όλο τον κόσμο, που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι. Σας έχουμε όμως μια εναλλακτική συνταγή που θα σας ξετρελάνει, εάν έχετε βαρεθεί την κλασική.
Υπάρχει αυτό που λένε ‘αποδομημένη πίτσα’, μία παραλλαγή που είναι τόσο καλή που θα μπορούσε να αντικαταστήσει την ίδια τη πίτσα. Ακόμα μια διαφορετική εκδοχή της πίτσας είναι και η γλυκιά πίτσα με σοκολάτα, και εδώ σας έχουμε την συνταγή!
Σάλτσα ντομάτας (αν δεν έχετε έτοιμη δείτε συνταγή για μια εύκολη σάλτσα ντομάτας που γίνεται στο πι και φι εδώ). Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε λίγη barbeque sauce.
Μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
Blue cheese
Καρύδι τριμμένο
Λίγη ρόκα
Λίγο βούτυρο
Εκτέλεση συνταγής για πίτσα με γαλοπούλα:
Είτε θα χρησιμοποιήσετε εξαρχής την μπαγκέτα ολόκληρη και θα την κόψετε στη μέση, είτε θα την κόψετε στα δύο και κατόπιν στη μέση.
Βάζετε λίγο βούτυρο και την ψήνετε στους 180 βαθμούς για 2 με 3 λεπτά.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη γαλοπούλα με τη σάλτσα που έχετε επιλέξει.
Απλώνετε ελάχιστη από τη σος που θέλετε στη μπαγκέτα.
Κατόπιν βάζετε επάνω τα κομμάτια μοτσαρέλα.
Ακολούθως, από πάνω βάζετε τη γαλοπούλα με τη σος.
Προσθέτετε το blue cheese.
Ψήνετε για 3 με 5 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι.
Μόλις βγάλετε τη μπαγκέτα από το φούρνο προσθέτετε τη ρόκα και το καρύδι και η πίτσα είναι έτοιμη!