Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Πανέξυπνο: Κόβει ένα αβοκάντο στη μέση και ρίχνει μέσα ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Ευφυέστατο!

19 Φεβρουαρίου 2020 14:31
Πανέξυπνο: Κόβει ένα αβοκάντο στη μέση και ρίχνει μέσα ένα αυγό! Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!
Follow us on Google News

Όλοι μας λατρεύουμε τις εύκολες και γρήγορες συνταγές κι ακόμη καλύτερα αν είναι κάτι θρεπτικό και υγιεινό. Όταν μιλάμε για θρεπτικά υλικά, με λίγες θερμίδες και πλούσια σε βιταμίνες σίγουρα στις κορυφαίες θέσεις της λίστας θα βρεις και το αβοκάντο αλλά και το αυγό. Εχθές σου προτείναμε την απλή και θρεπτική λύση γεμίζοντας μια πιπεριά με αυγό για να φτιάξεις την τέλεια ομελέτα φούρνου.

Στο παρακάτω βίντεο θα σου δείξουμε κάτι αντίστοιχο αλλά αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσουμε αβοκάντο για να απογειώσεις το γεύμα σου τόσο σε γεύση όσο και σε θρεπτική αξία. Είναι από τα καταλληλότερα πιάτα τόσο για πρωινό όσο και για γεύμα μετά από μια εξαντλητική προπόνηση μιας και είναι πλούσιο σε ενέργεια!

Δες στο παρακάτω βίντεο περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη μικρά μυστικά:

Unusual recipes that’ll surprise you:

Posted by 5-Minute Crafts Men on Tuesday, 4 February 2020

Βάζει πατάτες στο ταψί, ρίχνει από πάνω κρεμμύδια και το βάζει στον φούρνο...Το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό!

Η πιο νόστιμη και εύκολη συνταγή για πατάτες στον φούρνο. Δεν απαιτεί πολύ χρόνο και μάλιστα το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ενώ τα περισσότερα ζεστά πιάτα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν, αυτή η συνταγή προσφέρει όλη της την αλμυρή νοστιμιά στη στιγμή.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα ζεστό πιάτο πατάτες, ειδικά όταν εμπλέκεται μέσα και τυρί! Οι περισσότεροι άνθρωποι λατρεύουν αυτό το πιάτο, και υπάρχουν πολλές παραλλαγές για τις πατάτες φούρνου, οι οποίς μπορούν να γίνουν και σαν τηγανιτές!

Από την κουζίνα στο τραπέζι, μέσα σε μισή ώρα. Αυτό το πικάντικο πιάτο με πατάτες, είναι σίγουρο ότι θα γίνει το αγαπημένο της οικογένειας!

Αυτό το κρεμώδες, ζεστό και γευστικό πιάτο δεν θα σας απογοητεύσει. Είναι υπέροχο και χρειάζεται μόνο 30 λεπτά για να προετοιμαστεί!

Ξεκινά με μερικές φέτες πατάτας και προσθέτει κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες για μια έκρηξη γεύσης. Λάβετε υπόψη σας ότι η σκληρότητα του κρεμμυδιού θα μετριαστεί, γι” αυτό μη διστάσετε να προσθέσετε επιπλέον γεύση.

Στη συνέχεια, προσθέτει περίπου 3/4 κρέμα γάλακτος και πασπαλίζει με γενναιόδωρες ποσότητες από αλάτι και πιπέρι.

Τέλος, προσθέτει καυτό νερό από το βραστήρα πάνω από το μίγμα πατάτας-κρεμμυδιού. Ο Jamie Oliver, επιδεικνύει έναν λαμπρό, συντομότερο τρόπο, για να ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία του μαγειρέματος.

Μόλις το ταψί γεμίσει περίπου στο 1/4 γεμάτο με βραστό νερό, ανάβει το μάτι και αφήνει τις πατάτες να μαγειρευτούν εκεί πάνω στο μαγειρικό σκεύος.

Μόλις βράσει το νερό, προσθέτει αντσούγιες για γεύση καθώς και μερικά φρεσκοτριμμένα σκόρδα. Μοσχοκάρυδο, παρμεζάνα και θυμάρι προστίθενται για να δώσουν στο πιάτο ένα πιο περίπλοκο προφίλ γεύσης, αλλά μπορείτε να το φτιάξετε σύμφωνα με τα προσωπικά σας γούστα.

Στη συνέχεια καλύπτει το πιάτο με αλουμινόχαρτο και σβήνει τη φωτιά, αφήνοντας τις πατάτες να μαγειρευτούν για περίπου 6 λεπτά.

Απομακρύνει το αλουμινόχαρτο και… ήρθε η ώρα για το τελικό βήμα! Ρίχνει μια γενναιόδωρη ποσότητα από τυρί παρμεζάνα, στη συνέχεια το βάζει στο φούρνο στους 425 βαθμούς για να πάρει την όμορφη τελική του όψη.

15 λεπτά αργότερα, σερβίρεται! Δεν είναι μόνο ένα σούπερ γρήγορο πιάτο, αλλά και ο καθαρισμός στο τέλος είναι παιχνιδάκι!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την παρασκευή αυτού του νόστιμου πιάτου μέσα σε λίγα λεπτά!

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share