Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βάζει μαγειρική σόδα στα αυγά και τα ανακατεύει - Αυτό που φτιάχνει θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Ό,τι πιο νόστιμο υπάρχει!

6 Φεβρουαρίου 2020 14:14
Βάζει μαγειρική σόδα στα αυγά και τα ανακατεύει  - Αυτό που φτιάχνει θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Βάζει σόδα στα αυγά και τα ανακατεύει - Αυτό που φτιάχνει θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

Αν θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε την πιο αφράτη ομελέτα δεν έχετε παρά να διαβάσετε παρακάτω. Μάλιστα, η σόδα θα σας βοηθήσει επίσης για να φτιάξετε καλύτερα το ψάρι σας

Λίγο γάλα ή λένε πως μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη. Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά...

Είναι η σόδα. Ναι, καλά διαβάσατε! Λίγη σόδα θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.

Ένα είναι το μυστικό συστατικό για την πιο φρέσκια ομελέτα.
Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα σόδας ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά.

Τη σόδα δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να τη νιώσετε στα αυγά σας. Το μόνο που θα νιώσετε είναι η αφρατοσύνη τους που θα σας εντυπωσιάσει.

Συνταγή για πίτσα με γαλοπούλα! Έτοιμη σε 10 λεπτάκια!

Μια εύκολη συνταγή για γαλοπούλα που έχει περισσέψει είναι η πίτσα! Όχι με ζύμη, αλλά με μπαγκέτα αγοραστή για να γίνει στο πι και φι. Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή είναι επίσης, πίτσα στο τηγάνι με ζύμη πατάτας, ζαμπόν και τυρί!

Υλικά για πίτσα με γαλοπούλα:

  • 1 μπαγκέτα
  • Ψιλοκομμένη γαλοπούλα
  • Σάλτσα ντομάτας (αν δεν έχετε έτοιμη δείτε συνταγή για μια εύκολη σάλτσα ντομάτας που γίνεται στο πι και φι εδώ). Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε λίγη barbeque sauce.
  • Μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
  • Blue cheese
  • Καρύδι τριμμένο
  • Λίγη ρόκα
  • Λίγο βούτυρο

Εκτέλεση συνταγής για πίτσα με γαλοπούλα:

  1. Είτε θα χρησιμοποιήσετε εξαρχής την μπαγκέτα ολόκληρη και θα την κόψετε στη μέση, είτε θα την κόψετε στα δύο και κατόπιν στη μέση.
  2. Βάζετε λίγο βούτυρο και την ψήνετε στους 180 βαθμούς για 2 με 3 λεπτά.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη γαλοπούλα με τη σάλτσα που έχετε επιλέξει.
  4. Απλώνετε ελάχιστη από τη σος που θέλετε στη μπαγκέτα.
  5. Κατόπιν βάζετε επάνω τα κομμάτια μοτσαρέλα.
  6. Ακολούθως, από πάνω βάζετε τη γαλοπούλα με τη σος.
  7. Προσθέτετε το blue cheese.
  8. Ψήνετε για 3 με 5 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι.
  9. Μόλις βγάλετε τη μπαγκέτα από το φούρνο προσθέτετε τη ρόκα και το καρύδι και η πίτσα είναι έτοιμη!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share