Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Τρίβει το τυρί, πάνω στις πατάτες και τα βάζει στο φούρνο! Το αποτέλεσμα; Κυκεώνας γεύσεων!

Δεν θα το πιστεύετε!

2 Φεβρουαρίου 2020 13:10
Τρίβει το τυρί, πάνω στις πατάτες και τα βάζει στο φούρνο! Το αποτέλεσμα; Κυκεώνας γεύσεων!
Follow us on Google News

Τρίβει το τυρί, πάνω στις πατάτες και τα βάζει στο φούρνο! Αυτό που δημιουργεί είναι νοστιμότατο!

Δεν είναι ένα πιάτο που έχουμε συνηθίσει να τρώμε στην Ελλάδα, αλλά μόλις το δοκιμάσετε σας υποσχόμαστε ότι θα γίνει το αγαπημένο σας πιάτο με πατάτες!

Υλικά:

900γρ. πατάτες τριμμένες
αλάτι και πιπέρι
280 – 3/4 γρ. συμπυκνωμένο ζωμό κότας (να έχει γίνει σαν κρέμα)
450γρ. ξινή κρέμα
1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
220γρ. τριμμένο τυρί cheddar
Δείτε τις οδηγίες στο βίντεο που ακολουθεί:

Θεϊκό ρολό πατάτας με τυρί και μπέικον!

Μετά την τέλεια συνταγή με τις ψητές πατάτες, το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς, μια πιο μοντέρνα συνταγή για ρολό πατάτας με τυρί και μπέικον! Ένα πλούσιο και νόστιμο πιάτο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

600 γρ. πατάτες

1 αυγό

80 γρ. μπέικον

200 γραμμάρια τυρί scarmoza

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ σπάμε το αυγό και το χτυπάμε. Στη συνέχεια τρίβουμε τι πατάτες σε έναν τρίφτη και προσθέτουμε τα αυγά. Ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μίγμα σε ένα χαρτί ψησίματος και το μαγειρεύουμε στον φούρνο στους 180 ° C για 30 λεπτά.

Κόβουμε το τυρί σε φέτες και το τοποθετούμε στο μίγμα μαζί με τις φέτες μπέικον δίπλα-δίπλα. Στη συνέχεια τυλίγουμε το μίγμα για να σχηματίσουμε ένα ρολό και το κλείνουμε με το χαρτί. Το βάζουμε για άλλα 5 λεπτά στον φούρνο. Πριν σερβίρουμε το αφήνουμε να ξεκουραστεί.

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι...Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

Μία καινούργια συνταγή για πατάτες που θα σας ξετρελάνει! Μετά τις πατάτες με λάδι, τις τηγανιτές, τις φούρνου, τα πατατάκια, τις πίτες πατάτας και τις τάρτες μπορούμε να υποθέσουμε ότι έχουμε δει όλα όσα γίνονται με πατάτες,

Φαίνεται πως υπάρχει άλλη μία συνταγή κάτω από το μανίκι, και είναι και η καλύτερη. Οι πιο τραγανές πατάτες που έχετε φάει ποτέ είναι γεγονός!

Θα χρειαστείτε (για 4-5 μερίδες):

500 γρ βραστές πατάτες
3/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 αβγό
3 κ.γ γάλα
1 κ.γ κορν φλάουρ
αλάτι
πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα

Οδηγίες:

Πατήστε τις πατάτες με ένα πιρούνι σε ένα μεγάλο μπολ. Βάλτε όλα τα υπόλοιπα υλικά μέσα.

Ανακατέψτε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει ομοιογενές.

Βάλτε τον πουρέ σε ένα κορνέ.

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι...Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

Ζεστάνετε λάδι και ρίξτε μέσα τον πουρέ σε σχήμα σπείρας.

Μόλις η σπείρα πάρει χρυσό χρώμα, μπορείτε να την βγάλετε από το λάδι.

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι...Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

Με το μίγμα αυτό θα φτιάξετε 4-5 μεγάλες σπείρες.

Διαλέξτε την αγαπημένη σας σάλτσα και είναι έτοιμο!

Ρίχνει τον πουρέ πατάτας σε σχήμα σπείρας στο τηγάνι...Το αποτέλεσμα; Οι πιο τραγανές πατάτες!

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share