Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παίρνει ένα κουτάκι μπύρας και το βάζει μέσα στον κιμά. Μόλις δείτε γιατί θα τρέξετε στην κουζίνα να κάνετε το ίδιο! (video)

Απίστευτο! Θα μείνετε άφωνοι

23 Ιανουαρίου 2020 15:52
Παίρνει ένα κουτάκι μπύρας και το βάζει μέσα στον κιμά. Μόλις δείτε γιατί θα τρέξετε στην κουζίνα να κάνετε το ίδιο! (video)

Ένα ακόμη βιντεάκι με μια πανέξυπνη και φυσικά πεντανόστιμη συνταγή σας παρουσιάζει το Athensmagazine.gr, με κιμά και... κουτάκι μπύρας!

Άλλη μια που κάνει πάταγο είναι ζουμερά και πεντανόστιμα μπιφτέκια με ανάμεικτο κιμά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και τρέξτε στην κουζίνα να κάνετε το ίδιο:

La reina de todas las hamburguesas. Taggea a quien sepas que no se va a poder resistir :)

Posted by La Biblia de la comida on Monday, May 30, 2016

Παίρνει κιμά, βάζει ένα ποτήρι στη μέση του και φτιάχνει κουλουράκια! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Η πιο περίεργη συνταγή για μπιφτέκια και μπέργκερ, είναι αυτή εδώ. Μοιάζει με ντόνατ, και μπορείτε να βάλετε γέμιση στο κέντρο, με ό, τι υλικά θέλετε. Πλάστε τον κιμά σε σχήμα κουλουριού και..έτοιμο!

Τα μπιφτέκια είναι το αγαπημένο φαγητό όλων, και υπάρχουν πολλές συνταγές για να επιλέξεις. Θα την λατρέψετε επίσης!

Όσον αφορά τα κουλουρομπιφτέκια...το μυστικό για να κάνετε την τρύπα στο κέντρο είναι με ένα άδειο βάζο ή ένα ποτήρι. Αφού έχετε πλάσει τον κιμά σε μπάλα, πιέστε στο κέντρο του ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι, και με μια σπάτουλα τοποθετήστε το στο γκριλ ή στο τηγάνι για να μη χάσει το σχήμα του.

Ενώ ψήνετε τα μπιφτέκια, μπορείτε να προσθέσετε τυρί, αυγό ή ό, τι άλλα υλικά της επιλογής σας, και είστε έτοιμοι να το προσθέσετε στο ψωμάκι σας.

Τυλίγει ένα μπιφτέκι γύρω από ένα κουτάκι μπύρας και το ψήνει...Δεν φαντάζεστε αυτό που φτιάχνει!

Ίσως είναι και η πιο περίεργη συνταγή για μπιφτέκια...Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ντενεκεδένια μπιφτέκια, απλά χρησιμοποιώντας ένα κουτάκι μπύρας!

Αφού μάθαμε πώς να φτιάξουμε στο τηγάνι τα καλύτερα μπέργκερ, απλά κάνοντας μια τρύπα στην μέση του κιμά, έρχεται και αυτή η συνταγή για να μας ταράξει. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές τελικά, και είναι πολύ δημιουργικές!

Ξεχάστε για λίγο την υιγιείνη διατροφή και αφεθείτε στην γεύση των ντενεκεδένιων μπιφτεκιών με μπέικον. Ακούγεται πολύ λαχταριστό και σας διαβεβαιώνουμε ότι έτσι είναι!

Αυτό το βίντεο σας δείχνει βήμα βήμα από τον τύπο του κρέατος που θα χρησιμοποιήσετε μέχρι πολλαπλούς τρόπους γεμίσματος τους και στο τέλος πως θα τα βάζετε όλα αυτά μαζί για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

Αφράτα μπιφτέκια με σελινόριζα!

To Αthensmagazine.gr σας βρήκε την απόλυτη συνταγή για αφράτα μπιφτέκια με σελινόριζα! Τυλίγει μια φέτα μπέικον γύρω από τα μπιφτέκια... το αποτέλεσμα θα σας κάνει να λιποθυμήσετε!

Υλικά:

600 γρ πατάτες (3)

300 γρ καρότα (2)

280 γρ σελινόριζα (1)

500 γρ κρεμμύδια ξερά (2 μεγάλα)

3 κ.σ ελαιόλαδο

αλάτι (χρησιμοποίησα θαλασσινό)

λεμόνι

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τις πατάτες, τα καρότα και τη σελινόριζα και βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 12-15 λεπτά (ανάλογα το μέγεθος τους)

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, προσθέτουμε αλάτι και τα σοτάρουμε με 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μέχρι να καραμελώσουν ελαφρά (περίπου 6-9 λεπτά)

Σουρώνουμε πολύ καλά τα λαχανικά και τα πατάμε με το ειδικό εργαλείο. Προσοχή θέλουμε να φύγουν όλα τα υγρά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται

Προσθέτουμε και τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε καλά

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα αυγό και τυρί, μπορείτε να το κάνετε τώρα.

Πλάθουμε στο επιθυμητό μέγεθος, τα τοποθετούμε στη λαμαρίνα του φούρνου στην οποία έχουμε στρώσει λαδόκολλα, καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για 30 λεπτά.

Βάζουμε ένα τηγάνι να κάψει καλά χωρίς να προσθέσουμε ελαιόλαδο και τοποθετούμε τα μπιφτέκια μας. Τα αφήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. Θέλουμε να μαυρίσουν λίγο από κάτω.

Έπειτα προσθέτουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη. Θα μαυρίσουν λίγο αλλά θα είναι πεντανόστιμα. Αν θέλετε προσθέστε και άλλο ελαιόλαδο. Μην βλέπετε τις φωτογραφίες μου και ξεγελιέστε. Τα δικά σας θα μαυρίσουν περισσότερο. Εγώ το σταμάτησα σε αυτό το σημείο για να βγάλω τις φωτογραφίες και μετά συνέχισα το μαγείρεμα.

Όταν είναι έτοιμα τα τοποθετούμε σε ένα πιάτο, σκουπίζουμε με χαρτί το τηγάνι και συνεχίσουμε και στα επόμενα. Μπορείτε να τα ψήσετε βέβαια και στο φούρνο

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share