Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνταγή για πίτσα με γαλοπούλα! Έτοιμη σε 10 λεπτάκια!

Πεντανόστιμη!

27 Δεκεμβρίου 2019 09:45
Συνταγή για πίτσα με γαλοπούλα! Έτοιμη σε 10 λεπτάκια!

Μια εύκολη συνταγή για γαλοπούλα που έχει περισσέψει είναι η πίτσα! Όχι με ζύμη, αλλά με μπαγκέτα αγοραστή για να γίνει στο πι και φι. Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή είναι επίσης, πίτσα στο τηγάνι με ζύμη πατάτας, ζαμπόν και τυρί!

Υλικά για πίτσα με γαλοπούλα:

  • 1 μπαγκέτα
  • Ψιλοκομμένη γαλοπούλα
  • Σάλτσα ντομάτας (αν δεν έχετε έτοιμη δείτε συνταγή για μια εύκολη σάλτσα ντομάτας που γίνεται στο πι και φι εδώ). Εναλλακτικά χρησιμοποιείστε λίγη barbeque sauce.
  • Μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
  • Blue cheese
  • Καρύδι τριμμένο
  • Λίγη ρόκα
  • Λίγο βούτυρο

Εκτέλεση συνταγής για πίτσα με γαλοπούλα:

  1. Είτε θα χρησιμοποιήσετε εξαρχής την μπαγκέτα ολόκληρη και θα την κόψετε στη μέση, είτε θα την κόψετε στα δύο και κατόπιν στη μέση.
  2. Βάζετε λίγο βούτυρο και την ψήνετε στους 180 βαθμούς για 2 με 3 λεπτά.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη γαλοπούλα με τη σάλτσα που έχετε επιλέξει.
  4. Απλώνετε ελάχιστη από τη σος που θέλετε στη μπαγκέτα.
  5. Κατόπιν βάζετε επάνω τα κομμάτια μοτσαρέλα.
  6. Ακολούθως, από πάνω βάζετε τη γαλοπούλα με τη σος.
  7. Προσθέτετε το blue cheese.
  8. Ψήνετε για 3 με 5 λεπτά στους 180 βαθμούς μέχρι.
  9. Μόλις βγάλετε τη μπαγκέτα από το φούρνο προσθέτετε τη ρόκα και το καρύδι και η πίτσα είναι έτοιμη!

Τυλίγει την γαλοπούλα με μπείκον και την γεμίζει με σκόρδο...Το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει!

Αν πρέπει να φτιάξετε εσείς τη γαλοπούλα φέτος, δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή: Γαλοπούλα τυλιγμένη με μπέικον!

Το μπέικον πάει με τα πάντα και μπορεί να αλλάξει κατά πολύ την γεύση ενός φαγητού. Μπορείτε να δείτε έναν διαφορετικό τρόπο για να ψήσετε μπέικον. Δοκιμάστε το μαζί με γαλοπούλα και δεν θα χάσετε!

Πριν ξεκινήσετε αυτή την λαχταριστή συνταγή, σιγουρευτείτε ότι έχετε βάλει στη γαλοπούλα τα καρικεύματα της αρεσκείας σας. Αν και το μπέικον σίγουρα θα προσθέσει λίγη γεύση, λίγα μπαχαρικά στην αρχή είναι ό, τι καλύτερο.

Ξεκινήστε βάζοντας λωρίδες μπέικον στο κέντρο του πουλερικού.

«Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν κενά, για να μείνει το μπέικον στη θέση του.»

Μόλις φτάσετε στην κάτω πλευρά, χώστε το μπέικον κάτω από το μπούτι.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε λίγο φρέσκο δεντρολίβανο σαν πινέζα για να στερεώσετε το μπέικον στο λαιμό.

Ξεκινήστε να τυλίγετε τα μπούτια με μπέικον γυρνώντας το γύρω γύρω. Δείτε πως στο 1:30. Απλά περάστε το γύρω γύρω και θα κολλήσει μόνο του.

Αφού την τυλίξετε, γεμίστε τη με μυρωδικά. Θυμάρι, δεντρολίβανο, σκόρδο. Πιάστε τα μπούτια μαζί και δέστε τα με ένα σκοινί.

Μαγειρέψτε τη στους 190 για 2 ½ ώρες.

Το μπέικον θα πιάσει απίστευτη κρούστα. Αφήστε το να κάτσει μια ώρα πριν τεμαχίσετε την γαλοπούλα

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share