Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κόβει σε 33 κύκλους ένα φύλλο κρούστας και το γεμίζει με κιμά... Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψετε!

Θα τρέξετε να το κάνετε!

26 Δεκεμβρίου 2019 17:35
Κόβει σε 33 κύκλους ένα φύλλο κρούστας και το γεμίζει με κιμά... Το αποτέλεσμα; Θα το λατρέψετε!

Τα κλασικά μπιφτέκια ή ρολό μετά από λίγο γίνονται βαρετά και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Με λίγη φαντασία και μερικά φύλλα κρούστας και κιμά το πρόβλημα είναι παρελθόν. Δείτε την συνταγή!

Το αποτέλεσμα είναι τόσο εκπληκτικό και ξεχωριστό! Μπορείτε να δείτε ακόμα μια συνταγή με κιμά και πατάτες, που έχει ξετρελάνει όλο το διαδίκτυο.

Θα χρειαστείτε (για 4 μερίδες):

τουλάχιστον 2 φύλλα κρούστας
350 γρ. τριμμένο κιμά
1 κ.γ μουστάρδα
10 ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού
1 κ.γ πολτό τομάτας
αλάτι και πιπέρι
1 και 1/4 κούπας τριμμένο τυρί
1 χτυπημένο αβγό

Οδηγίες:

1. Ξεδιπλώστε το φύλλο κρούστας και με την χρήση ποτηριού κόψτε όσους περισσότερους κύκλους μπορείτε.

2. Βάλτε τον κιμά σε ένα μπολ και ανακατέψτε τον καλά με την μουστάρδα, τον βασιλικό, την τομάτα, το αλάτι και το πιπέρι.

3. Βάλτε περίπου 1 κ.σ από το μίγμα στα 2/3 των κύκλων και ίση ποσότητα τυριού στους υπόλοιπους κύκλους.

4. Τώρα δώστε στους κύκλους σχήμα: τυλίξτε κάθε έναν όπως στην εικόνα, σαν να φτιάχνετε τορτελίνια.

5. Τελικά, βάλτε τους όλους σε μία φόρμα ψησίματος και βάλτε ένα κομμάτι τυρί πάνω από τον καθένα.

6. Περάστε όλο το ταψί με το χτυπημένο αβγό.

7. Ψήστε στον αέρα στους 190 βαθμούς. Όταν είναι έτοιμο, κόψτε το σε φέτες και είστε έτοιμοι!

Δείτε αναλυτικά την συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί:

Μία τέτοια συνταγή μόνο βαρετή δεν μπορεί να είναι. Βέβαια, αντί για κιμά μπορείτε να βάλετε και φρούτα, σοκολάτα ή μαρμελάδα και το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό ή και καλύτερο!

Φτιάχνει ένα μπιφτέκι, προσθέτει μπαχαρικά και τυρί και το τυλίγει...Θα τρέξετε να το κάνετε!

Μπορείτε να τυλίξετε ό,τι θέλετε μέσα σε μια φέτα μπέικον και θα έχει απίστευτη γεύση. Φτάξτε τα μπιφτέκια διαφορετικά και ξετρελάνετε τους πάντες. Δείτε στο βίντεο την συνταγή!

Δείτε ακόμα μία επική συνταγή με μπέικον και γαλοπούλα, ώστε να ξεχωρίσετε στο φετινό τραπέζι!

Το βίντεο ξεκινάει με κάτι που μοιάζει με μπιφτέκι, προσθέτει μπαχαρικά και τυρί και το τυλίγει. Αλλά η νοστιμιά δεν τελειώνει εδώ! Τυλίγει το κρέας με μπέικον! Βάζει και καλαμάκια για σουβλάκια και τα πετάει να ψηθούν.

Είναι απλά ένας τέλειος τρόπος να μετατρέψετε ένα μπιφτέκι σε κάτι απίστευτο!

Πήρε τα μπιφτέκια και το μπέικον και τα έβαλε στο ταψί. Με το αποτέλεσμα θα σας τρέχουν τα σάλια!

Σας έχουμε την τέλεια συνταγή για μπιφτέκια μαζί με μπέικον. Μόλις δοκιμάσετε θα σας τρέχουν τα σάλια.

Κι αν δεν σας αρέσει το μπέικον, έχουμε την τέλεια συνταγή για μπιφτέκια χωρίς ψωμί με 5 υλικά.

Υλικά

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
8 λεπτές φέτες μπέικον
2 φρυγανιές
1 κρεμμύδι μέτριο, χοντροκομμένο
½ κουτ. γλυκού πάπρικα
½ πιπεριά Φλωρίνης, σε φέτες
5-6 κλαδάκια μαϊντανό χοντροκομμένο
1 κοφτό κουτ. γλυκού ρίγανη
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο


Διαδικασία:
Βάζετε τις φρυγανιές στο μούλτι και τις τρίβετε. Τη ρίχνετε σε ένα μπολ. Κατόπιν, χτυπάτε το κρεμμύδι στο μούλτι. Προσθέτετε την πιπεριά, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο. Πολτοποιείτε και ρίχνετε το μίγμα στο μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα και τη μουστάρδα και ζυμώνετε για 5 λεπτά. Καλό είναι να αφήσετε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.

Χωρίζετε το μίγμα σε οκτώ ίσα μέρη και το πλάθετε σε μπάλες. Πιέζετε με την παλάμη για να πάρουν επίπεδο σχήμα. Τυλίγετε το κάθε μπιφτέκι μέσα με μια φέτα μπέικον και την συγκρατείτε με οδοντογλυφίδα. Ψήνετε τα μπιφτέκια σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά, γυρίζοντάς τα ενδιάμεσα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε συνοδεύοντας με πατάτες τηγανητές, ψημένες αραβικές πίτες και ψιλοκομμένη ντομάτα.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share