Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Παίρνει τα ασπράδια από τα αυγά και τα τοποθετεί στο πιάτο. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Απίστευτο!

17 Δεκεμβρίου 2019 12:43
Παίρνει τα ασπράδια από τα αυγά και τα τοποθετεί στο πιάτο. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Παίρνει τα ασπράδια από τα αυγά και τα τοποθετεί στο πιάτο. Μόλις δείτε το λόγο, θα το κάνετε και εσείς!

Αν σας αρέσουν τα αυγά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή για ένα ιδιαίτερο ορεκτικό για οποιοδήποτε τραπέζι. Θα χρειαστείτε μια δωδεκάδα αυγά, ένα βάζο μαγιονέζα, πάπρικα, κόλιαντρο και πικάντικη ή καυτερή σάλτσα τσίλι.

Βράζουμε τα αυγά μέχρι να σφίξουν, τα βάζουμε σε παγωμένο νερό για να μπορούμε να τα καθαρίσουμε, και στη συνέχεια αφαιρούμε τα τσόφλια. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε όλα τα βήματα της συνταγής. Θα δοκιμάσετε να φτιάξετε αυτή τη νέα συνταγή;

Αν είστε λάτρης των καυτερών, σίγουρα θα πρέπει να τη δοκιμάσετε και να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας...

Ανοίγει τρύπα στις πατάτες και τις τυλίγει με μπείκον! Όταν τις βγάζει από τον φούρνο...Θα τρελαθείτε!

Νομίζω όλοι μας αγαπάμε το μπέικον και τις πατάτες. Σας βρήκαμε, λοιπόν, την συνταγή που συνδυάζει τέλεια και τα δύο και δημιουργεί...μια πανδαισία γεύσεων!

Ο τρόπος που κόβεις τις πατάτες μπορεί να αλλάξει το αποτέλεσμα και να το κάνει πραγματικά μαγικό. Μια εξίσου παραλλαγή που βασίζεται στο κόψιμο της πατάτας και θα σας ξετρελάνει!

Οι πατάτες- ηφαίστειο όπως τις ονομάζουν, είναι το αγαπημένο σνακ όλων και είναι πολύ εύκολο στην εκτέλεση του. Δείτε την συνταγή βήμα-βήμα στο παρκάτω βίντεο!

Με ένα πιρούνι ανοίγει μερικές τρύπες σε πατάτες και τις βάζει στην γάστρα...Θα πάθετε πλάκα!

Είναι οι πιο νόστιμες πατάτες που έχετε φάει! Με αυτό το κόλπο θα κάνετε εντύπωση στο τραπέζι, μιας και είναι ένα ιδιαίτερο αλλά και πολύ εύκολο στην εκτέλεση ορεκτικό! Δείτε την συνταγή και θα την κάνετε αμέσως.

Η συνταγή της είναι γρήγορη και θα σας εκπλήξει. Έχουμε δει πολλούς τρόπους για να μαγειρέψετε διαφορετικά τις πατάτες και το μυστικό πολλές φορές κρύβετε στο κόψιμο, πριν τις ψήσετε!

Όσοι έχετε δοκιμάσει γλυκοπατάτες, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι όχι μόνο είναι πιο νόστιμες από τις κανονικές, αλλά είναι επίσης και πιο υγιεινές! Στην πραγματικότητα, μια μικρή γλυκοπατάτα περιέχει το 262% της ημερήσιας συνιστώμενης δοσολογίας σε βιταμίνη Α και το 29% της ημερήσιας δοσολογίας σε βιταμίνη C. Έχουν επίσης τις διπλάσιες ίνες από τις κανονικές πατάτες.

Όταν όμως μαγειρεύουμε γλυκοπατάτες, συνήθως τις ψήνουμε στο φούρνο (ή στο φούρνο μικροκυμάτων, αν δεν έχουμε αρκετό χρόνο). Αλλά ανακαλύψαμε πρόσφατα ότι υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για την πρετοιμασία τους και το αποτέλεσμα είναι πιο κρεμώδες και πιο γευστικό (χωρίς πρόσθετα συστατικά ή καρυκεύματα).

Αφού ξεπλύνετε και τρίψτε το εξωτερικό τους, απλά χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να ανοίξετε μερικές τρύπες και βάλτε τις κατευθείαν στον ατμομάγειρα ή σε μία γάστρα. Αφήστε τις να «βγάλουν τα ζουμιά» τους και στη συνέχεια χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρέψτε για 6-7 ώρες.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share