Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Παίρνει μια ντομάτα και τη γεμίζει με αυγά και τυρί! Το αποτέλεσμα...θα σας συγκλονίσει!

Απίστευτο!

12 Δεκεμβρίου 2019 22:21
Παίρνει μια ντομάτα και τη γεμίζει με αυγά και τυρί! Το αποτέλεσμα...θα σας συγκλονίσει!

Στην Ελλάδα τα γεμιστά είναι ένα από τα κλασσικά και παραδοσιακά. Το Athensmagazine.gr βρήκε μια εναλλακτική συνταγή για γεμιστές ντομάτες που σίγουρα θα σας ξετρελάνει!

Ωστόσο, να σας θυμίσουμε και τον τρόπο για να φτιάξετε σπιτική σάλτσα ντομάτας.

Όταν πρόκειται για πιάτα που γίνονται γρήγορα, τα αβγά είναι πάντα η καλύτερη λύση. Όσον αφορά την γεύση – δεν υπάρχει κανένα παράπονο! Όταν πρόκειται για την εμφάνιση όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά. Με αυτή τη συνταγή, το αγαπημένο σας πιάτο θα καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

2 ντομάτες μέτριου μεγέθους
2 αβγά
2 κ.σ γάλα
αλάτι και πιπέρι
1/3 τριμμένη παρμεζάνα

Οδηγίες:

Κόψτε το πάνω κομμάτι κάθε ντομάτας και βγάλτε το εσωτερικό τους χρησιμοποιώντας μαχαίρι και κουτάλι.

Χτυπήστε τα αβγά σε ένα μπολ, ρίξτε το γάλα, το τυρί, το αλάτι και το πιπέρι.

Ρίξτε το μίγμα μέσα στην τομάτα και ψήστε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Όταν ένα πρωινό είναι τόσο νόστιμο, το κάτι παραπάνω πραγματικά αξίζει. Εάν νιώθετε δημιουργικοί, μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλά υλικά: μπορείτε να προσθέσετε δενδρολίβανο, ρίγανη ή βασιλικό. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη!

Ρίχνει ένα αυγό πάνω σε μια ροδέλα από κρεμμύδι και το τηγανίζει! Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!

Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας. Αν αγανακτείτε κάθε φορά που τηγανίζετε αυγά και αυτά "ανοίγουν" και χαλάει το σχήμα τους, αυτή η συνταγή θα σας λύσει τα χέρια!

Δείτε επίσης: Προσοχή αυγά θάνατος! Αν τα τρώτε με συγκεκριμένο τρόπο ήρθε η ώρα να σταματήσετε!

Ένα έξυπνο κόλπο για να κάνετε το αυγό σε τέλειο κυκλικό σχήμα, είναι να το τηγανίσετε μέσα σε μια ροδέλα κρεμμύδι.

αυγό με κρεμμύδι

Βράζει αυγά και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Αποκλείεται να μην το δοκιμάσετε

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να… μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα, λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω! Βούτηξε μισό λεμόνι σε μαγειρική σόδα… Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει στο σώμα μας σε 1 μόνο εβδομάδα!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόπο. Το ξεφλούδισμα του σκόρδου μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά άμα χρησιμοποιήσετε δύο μεταλλικά μπολ. Σπάστε το σκόρδο με τα χέρια σας και ρίξτε το στο μπολ. Το κόλπο που θα σας αλλάξει τη ζωή! Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες απο λεμόνι!

Χρησιμοποιήστε το άλλο για να το πατήσετε από πάνω. Τώρα θα είναι έτοιμο για κόψιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο βήμα βήμα:

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.!

To πιο υγιεινό και γευστικό κέικ με μπανάνα και σοκολάτα! (Video)

Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες.

thganhtes

thganhtes

Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Εύκολο και υγιεινό πρωινό με μπανάνες και βρώμη!

Αυτό είναι ένα εύκολο πρωινό με μπανάνες και βρώμη που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου...

Τα πρωινά μας γεύματα πρέπει να είναι δυναμωτικά, ιδιαίτερα και χορταστικά! Το Athensmagazine.grσας βρήκε το πιο θρεπτικό πρωινό που μπορείτε να έχετε! Για μεσημεριανό σας προτείνουμε σπανακόπιτα χωρίς φύλλο!

Υλικά συνταγής:

120 γραμμ. νιφάδες βρώμης
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο


¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
250 γραμμ. φρέσκο γάλα
150 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 ώριμες μπανάνες, χωρισμένες σε 3 κομμάτια
λίγα ψιλοκομμένα καρύδια για το σερβίρισμα
λίγη καστανή ζάχαρη για το σερβίρισμα
1 μπανάνα σε ροδέλες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε τη βρώμη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι σε βάζο που κλείνει με καπάκι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι και τη βανίλια.

Παίρνουμε τα ⅔ από κάθε μπανάνα και τα πολτοποιούμε με το πιρούνι. Προσθέτουμε την πολτοποιημένη μπανάνα στο βάζο.

Το υπόλοιπο ⅓ από κάθε μπανάνα το κόβουμε σε ροδέλες και το προσθέτουμε και αυτό στο βάζο.

Τοποθετούμε το καπάκι και ανακινούμε ζωηρά, να ανακατευτούν όλα τα υλικά. Κατόπιν τοποθετούμε το μίγμα στο ψυγείο.

Την επόμενη ημέρα μοιράζουμε το μίγμα σε 3 μπολ και σερβίρουμε με ψιλοκομμένα καρύδια, λίγη μπανάνα ακόμα και την καστανή ζάχαρη.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share