Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το φιλέτο του φτωχού: ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!

Δείτε το!

9 Δεκεμβρίου 2019 23:55
Το φιλέτο του φτωχού: ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!

Το φιλέτο του φτωχού...ένα κόλπο για να λιώνει το κρέας στο στόμα σας!

Για τους λάτρεις του κρέατος που ξέρουν πως να εκτιμούν μια καλή, ζουμερή μπριζόλα. Ένα μυστικό που θα σας βοηθήσει στο μαγείρεμα!
θα γνωρίζουν επίσης πόσο ακριβό μπορεί να είναι ένα καλό κομμάτι κρέας.

Το παρακάτω τρικ ονομάζεται «Το Φιλέτο Mignon του Φτωχού» και μπορεί να αναβαθμίσει άμεσα το κρέας σας, ασχέτως της ποιότητάς του!

Το μυστικό κρύβεται στο αλάτι: απλώστε μια γερή δόση αλατιού σε όλο το κρέας και αφήστε το. Στο τέλος ξεπλύνετε πολύ καλά, ώστε να μη μείνει καθόλου αλάτι.
Ο χρόνος που απαιτείται να μείνει το κρέας στο αλάτι εξαρτάται από το μέγεθος του κομματιού και μπορεί να είναι από 15 λεπτά, μέχρι και 2 ώρες!

Παίρνει κιμά, βάζει ένα ποτήρι στη μέση του και φτιάχνει κουλουράκια! Ο λόγος; Θα σας εκπλήξει!

Η πιο περίεργη συνταγή για μπιφτέκια και μπέργκερ, είναι αυτή εδώ. Μοιάζει με ντόνατ, και μπορείτε να βάλετε γέμιση στο κέντρο, με ό, τι υλικά θέλετε. Πλάστε τον κιμά σε σχήμα κουλουριού και..έτοιμο!

Τα μπιφτέκια είναι το αγαπημένο φαγητό όλων, και υπάρχουν πολλές συνταγές για να επιλέξεις. Άλλη μια που κάνει πάταγο είναι ζουμερά και πεντανόστιμα μπιφτέκια με ανάμεικτο κιμά. Θα την λατρέψετε επίσης!

Όσον αφορά τα κουλουρομπιφτέκια...το μυστικό για να κάνετε την τρύπα στο κέντρο είναι με ένα άδειο βάζο ή ένα ποτήρι. Αφού έχετε πλάσει τον κιμά σε μπάλα, πιέστε στο κέντρο του ένα αναποδογυρισμένο ποτήρι, και με μια σπάτουλα τοποθετήστε το στο γκριλ ή στο τηγάνι για να μη χάσει το σχήμα του.

Ενώ ψήνετε τα μπιφτέκια, μπορείτε να προσθέσετε τυρί, αυγό ή ό, τι άλλα υλικά της επιλογής σας, και είστε έτοιμοι να το προσθέσετε στο ψωμάκι σας.

Τυλίγει ένα μπιφτέκι γύρω από ένα κουτάκι μπύρας και το ψήνει...Δεν φαντάζεστε αυτό που φτιάχνει!

Ίσως είναι και η πιο περίεργη συνταγή για μπιφτέκια...Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ντενεκεδένια μπιφτέκια, απλά χρησιμοποιώντας ένα κουτάκι μπύρας!

Αφού μάθαμε πώς να φτιάξουμε στο τηγάνι τα καλύτερα μπέργκερ, απλά κάνοντας μια τρύπα στην μέση του κιμά, έρχεται και αυτή η συνταγή για να μας ταράξει. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές τελικά, και είναι πολύ δημιουργικές!

Ξεχάστε για λίγο την υιγιείνη διατροφή και αφεθείτε στην γεύση των ντενεκεδένιων μπιφτεκιών με μπέικον. Ακούγεται πολύ λαχταριστό και σας διαβεβαιώνουμε ότι έτσι είναι!

Αυτό το βίντεο σας δείχνει βήμα βήμα από τον τύπο του κρέατος που θα χρησιμοποιήσετε μέχρι πολλαπλούς τρόπους γεμίσματος τους και στο τέλος πως θα τα βάζετε όλα αυτά μαζί για να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share