Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019

Το πιο νόστιμο γλυκό ψυγείου με κρέμα που είναι έτοιμο μέσα σε 15 λεπτά!

Θα γίνει το αγαπημένο σας!

3 Δεκεμβρίου 2019 09:49
Το πιο νόστιμο γλυκό ψυγείου με κρέμα που είναι έτοιμο μέσα σε 15 λεπτά!

Το πιο νόστιμο γλυκό ψυγείου με κρέμα που είναι έτοιμο μέσα σε 15 λεπτά!

Μία εύκολη συνταγή για απλό γλυκό ψυγείου με μπισκότα και φράουλες. Μπισκοτογλυκό σοκολατένιο με μπανάνες. Έτοιμο σε 20 λεπτά!

Εύκολο, γρήγορο απλό και εξαιρετικά εύγευστο μπισκοτογλυκό ψυγείου, καλυμμένο με φράουλες και σαντιγί.

Μια συνταγή για να ένα γλύκισμα που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι, θα αγαπήσουν οι μεγάλοι και θα γίνει απλά… ανάρπαστο.

Δοκιμάστε το!

Υλικά Συνταγής:

2 πακέτα μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 κρέμα ζαχαροπλαστικής μπαβαρουάζ
500γρ σαντιγί
500ml φρέσκο γάλα
700γρ φρέσκες φράουλες

Δείτε την Εκτέλεση της Συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπισκοτογλυκό κατσαρόλας!

Ανακαλύψαμε την τέλεια συνταγή, για μπισκοτογλυκό κατσαρόλας με κρέμες βανίλια-σοκολάτα. Ένα διαφορετικό γλυκό!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Μπισκοτογλυκό με 2 κρέμες!

Συστατικά:

600+600 ml γάλα
70+70 γρ ζάχαρη
65 γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια
1 βανίλια
65 γρ άνθος αραβοσίτου κακάο
1 κουταλιά κακάο
1-2 πακέτα πτι μπερ

Δείτε την εκτέλεση στο παρακάτω βίντεο:

thevideos.gr

Θεϊκό μπισκοτογλυκό με 5 υλικά! Αν το φας δεν θα αλλάζεις συνταγή!

Μπισκοτογλυκό με 5 υλικά! Αν το φας δεν θα αλλάζεις συνταγή!

Μια πολύ εύκολη, για αρχάριους και γρήγορη συνταγή για ένα υπέροχο σοκολατένιο γλυκό με 5 υλικά σε 10 λεπτά! που δεν απαιτεί ψήσιμο.

Ένα γλυκό με στρώσεις μπισκότων και ανάλαφρη γευστικότατη πλούσια κρέμα τυριού, σοκολάτας και σαντιγί που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένης σας συνήθεια. Μια γευστική απόλαυση για μικρούς και μεγάλους, για όλες τις περιστάσεις, που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε.

1 1/2 πακέτο μπισκότα σοκολάτας πτι μπερ (όσα πάρει)
440 γρ. μαλακό τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
3 φλ. τσαγιού γάλα
4 φακελάκια (78 γρ. το ένα) Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση σοκολάτα

 Μπισκοτογλυκό με 5 υλικά!
220 γρ. έτοιμη σαντιγί

Εκτέλεση συνταγής

Στρώνετε (1 στρώση) μπισκότα σε ένα πυρέξ διαστάσεων 23 x 33 περίπου, φροντίζοντας το ένα να καλύπτει το επόμενο στην άκρη του, ώστε να μην αφήνουν κενά μεταξύ τους. Αν υπάρχουν κενά, κόβετε μπισκότα στο μέγεθος που απαιτείται για να χωρέσουν στα σημεία που θέλετε να καλύψετε και τα στρώνετε καλά για να καλυφθεί πλήρως η βάση.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το τυρί κρέμα και το χτυπάτε με το μίξερ χειρός πολύ καλά μέχρι να γίνει κρεμώδες και να αφρατέψει. Ρίχνετε σταδιακά το 1 φλ. γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθεί. Στη συνέχεια, μειώνετε στη χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ, προσθέτετε τη σκόνη κρέμας αραβοσίτου από τα φακελάκια, ρίχνετε σταδιακά και τα υπόλοιπα 2 φλ. γάλα χτυπώντας να ενσωματωθούν πλήρως.

Αφήνετε το μίξερ και προσθέτετε μέσα στη κρέμα τυριού-σοκολάτας τη σαντιγί, σε 2 δόσεις, ανακατεύοντας απαλά μετά από κάθε προσθήκη, με μια μαρίζ, με απαλές κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα επάνω μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Απλώνετε το μισό σοκολατένιο μείγμα στο πυρέξ, πάνω από τη στρώση μπισκότων και το στρώνετε ισομερώς με τη μαρίζ. Από πάνω καλύπτετε όλη την επιφάνεια με άλλη μια στρώση μπισκότων, ακολουθώντας την ίδια διαδικασία της 1ης παραγράφου, ώστε να μην μείνουν κενά μεταξύ τους.

Τελειώνετε στρώνοντας το υπόλοιπο σοκολατένιο μείγμα από πάνω, ισιώνετε την επιφάνεια, σκεπάζετε το πυρέξ με πλαστική μεμβράνη και βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για 3-4 ώρες μέχρι να σταθεροποιηθεί καλά η κρέμα. Στη συνέχεια το κόβετε σε κομμάτια και το σερβίρετε σκέτο ή γαρνιρισμένο με φρούτα εποχής ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

TAGS
 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share