Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Παίρνει 12 βραστά αυγά, τα κόβει και βγάζει τους κρόκους με ένα κουτάλι! Στην συνέχεια προσθέτει...

Θα θέλετε να το κάνετε!

30 Νοεμβρίου 2019 19:20
Παίρνει 12 βραστά αυγά, τα κόβει και βγάζει τους κρόκους με ένα κουτάλι! Στην συνέχεια προσθέτει...

Η παρακάτω συνταγή για αυγά σίγουρα θα σας ενθουσιάσει! Είναι εύκολη και παράλληλα λαχταριστή. Θα ξετρελάνετε τους πάντες!

Δείτε επίσης: 9+1 πράγματα που συμβαίνουν στον οργανισμό σας αν τρώτε αυγά!

Η δημοφιλής συνταγή εφευρέθηκε από την Τζούλι Μπούσα και ονομάζεται Slawsa. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αναμίξετε τα τυπικά συστατικά αυγού και να ρίξετε κάποια Slawsa για να προσθέσετε μια πικάντικη γεύση.

Πρώτα απ’ όλα, βράζετε μια ντουζίνα αυγά. Ο τέλειος τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να τοποθετήσετε τα αυγά μέσα σε μια κατσαρόλα με νερό και να τα βράσετε. Αφήστε τα αυγά να καθίσουν για δώδεκα λεπτά. Στη συνέχεια, κάνετε ένα «παγόλουτρο» στα αυγά. Γεμίστε ένα μπολ με νερό και λίγο πάγο και μεταφέρετε ένα αυγό κάθε φορά, από τη φωτιά στο παγόλουτρο. Αφού τα αφήσετε για λίγο, ήρθε η ώρα για ξεφλούδισμα. Τα κελύφη θα ολισθαίνουν αμέσως με αυτήν την τεχνική.

Στη συνέχεια, ως συνήθως, κόψετε τα αυγά στη μέση και αφαιρέστε απαλά του κρόκους με ένα κουτάλι. Τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ και τα ασπράδια σε ένα πιάτο.
Αναμίξτε τους κρόκους με 3/4 φλιτζανιού Slawsa της αρεσκείας σας.

Προσθέστε ένα τέταρτο φλιτζανιού μαγιονέζα στο μπολ και ανακατέψτε.

Έπειτα, συμπληρώστε με το μίγμα τα ασπράδια ομοιόμορφα.

Τέλος, πασπαλίστε με λίγη πάπρικα την κορυφή των αυγών. Διακοσμήστε με ένα μικρό φύλλο κόλιαντρου.

Ρίχνει ένα αυγό πάνω σε μια ροδέλα από κρεμμύδι και το τηγανίζει! Το αποτέλεσμα είναι απίστευτο!

Με αυτό τον τρόπο θα κάνετε πραγματικότητα το όνειρο σας. Αν αγανακτείτε κάθε φορά που τηγανίζετε αυγά και αυτά "ανοίγουν" και χαλάει το σχήμα τους, αυτή η συνταγή θα σας λύσει τα χέρια!

Δείτε επίσης: Προσοχή αυγά θάνατος! Αν τα τρώτε με συγκεκριμένο τρόπο ήρθε η ώρα να σταματήσετε!

Ένα έξυπνο κόλπο για να κάνετε το αυγό σε τέλειο κυκλικό σχήμα, είναι να το τηγανίσετε μέσα σε μια ροδέλα κρεμμύδι.

Βράζει αυγά και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Αποκλείεται να μην το δοκιμάσετε

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να… μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.

Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα, λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω! Βούτηξε μισό λεμόνι σε μαγειρική σόδα… Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει στο σώμα μας σε 1 μόνο εβδομάδα!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόπο. Το ξεφλούδισμα του σκόρδου μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο. Αλλά όλα μπορούν να γίνουν πιο απλά άμα χρησιμοποιήσετε δύο μεταλλικά μπολ. Σπάστε το σκόρδο με τα χέρια σας και ρίξτε το στο μπολ. Το κόλπο που θα σας αλλάξει τη ζωή! Βάλτε στο κομοδίνο σας φέτες απο λεμόνι!

Χρησιμοποιήστε το άλλο για να το πατήσετε από πάνω. Τώρα θα είναι έτοιμο για κόψιμο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο βήμα βήμα:

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.!

To πιο υγιεινό και γευστικό κέικ με μπανάνα και σοκολάτα! (Video)

Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες.

Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share