Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020

Παίρνει κουάκερ και το ρίχνει στην ζύμη με τα μπιφτέκια! Το αποτέλεσμα είναι...

Θα δοκιμάσετε να το κάνετε κι εσείς!

23 Νοεμβρίου 2019 15:20
Παίρνει κουάκερ και το ρίχνει στην ζύμη με τα μπιφτέκια! Το αποτέλεσμα είναι...

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε την καλύτερη συνταγή για μπιφτέκια! Δοκιμάστε να ρίξετε στην ζύμη του κιμά κουάκερ και θα δείτε πόσο διαφορετική θα είναι η γεύση τους!

Υλικά που θα χρειαστούμε

1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

Συνταγή μπιφτέκια

2-3 κρεμμύδια ξερά, τριμμένα στον τρίφτη

2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες ή πολτοποιημένες

6-8 κ.σ. νιφάδες βρώμης

2 μικρές ντομάτες (αρκετά ώριμες, περασμένες από τον τρίφτη)

1 κ.σ. ξύδι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 αυγό

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Ρίγανη

Λίγο μπούκοβο

Γεμίζει μια φόρμα κέικ με ζύμη και ρίχνει σοκολάτα! Μόλις δείτε τον λόγο θα εκπλαγείτε! (Video)

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπολ, ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά και το βάζουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο, προκειμένου να βγάλουν τα αρώματα τους.

Βάζουμε λίγο λάδι στα χέρια μας, πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα τοποθετούμε σε ταψάκι καλυμμένο με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν καλά και από τις δύο πλευρές.

Η τυρόπιτα της μαμάς με 2 κινήσεις έτοιμη σε 10 λεπτά

Τυρόπιτα

Μια συνταγή για μια νόστιμη και πολύ γρήγορη τυρόπιτα χωρίς φύλλο έτοιμη σε 10 λεπτά με 2 κινήσεις για το φούρνο για σνακ ή συνοδευτικό με τα ψητά μας. Εύκολη τυρόπιτα έτοιμη σε 30 λεπτά!

Υλικά συνταγής

200γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
300γρ. φέτα θρυμματισμένη
50 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
1 αβγό
1 κουταλιά βούτυρο [λιωμένο] + βούτυρο για να αλείψετε το πυρέξ
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό [200 γρ]
120 ml γάλα
πιπέρι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Διαβάστε με την ευκαιρία: Τυρόπιτα με ζαμπόν ξεσκέπαστη!

Εκτέλεση συνταγής

Βάζετε το αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ,
Aνοίγετε μια τρύπα στη μέση
Σιγά-σιγά προσθέτετε μέσα της όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας απαλά, σαν να διπλώνετε το μείγμα.
Τελειώνετε με μοσχοκάρυδο και λίγο πιπέρι. Ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε το μείγμα σε ένα πυρέξ που προηγουμένως έχει λαδώσει καλά
Tο ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C μέχρι η πίτα να φουσκώσει και να ροδίσει.

Τυλίγει μια φέτα μπέικον γύρω από τα μπιφτέκια... το αποτέλεσμα θα σας κάνει να λιποθυμήσετε!

Αν τυλίξετε μια φέτα μπέικον γύρω από τα μπιφτέκια σας και τα ψήσετε τότε μάλλον θα λιποθυμήσετε από την νοστιμιά! Η συνταγή που σας βρήκαμε θα γίνει η αγαπημένη σας!

Δείτε ακόμα: Τυρόπιτα της μαμάς!

Υλικά

½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο

8 λεπτές φέτες μπέικον

2 φρυγανιές

Μπιφτέκια μπέικον συνταγή

1 κρεμμύδι μέτριο, χοντροκομμένο

½ κουτ. γλυκού πάπρικα

½ πιπεριά Φλωρίνης, σε φέτες

5-6 κλαδάκια μαϊντανό χοντροκομμένο

1 κοφτό κουτ. γλυκού ρίγανη

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Το πιο γρήγορο και νόστιμο γαλακτομπούρεκο με φύλλο κρούστας!

Διαδικασία:

Βάζετε τις φρυγανιές στο μούλτι και τις τρίβετε. Τη ρίχνετε σε ένα μπολ. Κατόπιν, χτυπάτε το κρεμμύδι στο μούλτι. Προσθέτετε την πιπεριά, τον μαϊντανό και το ελαιόλαδο. Πολτοποιείτε και ρίχνετε το μίγμα στο μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα και τη μουστάρδα και ζυμώνετε για 5 λεπτά. Καλό είναι να αφήσετε το μίγμα στο ψυγείο για μισή ώρα.

Χωρίζετε το μίγμα σε οκτώ ίσα μέρη και το πλάθετε σε μπάλες. Πιέζετε με την παλάμη για να πάρουν επίπεδο σχήμα. Τυλίγετε το κάθε μπιφτέκι μέσα με μια φέτα μπέικον και την συγκρατείτε με οδοντογλυφίδα. Ψήνετε τα μπιφτέκια σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά, γυρίζοντάς τα ενδιάμεσα να ψηθούν και από την άλλη πλευρά. Σερβίρετε συνοδεύοντας με πατάτες τηγανητές, ψημένες αραβικές πίτες και ψιλοκομμένη ντομάτα.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share