Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Γλυκό ψυγείου έτοιμο σε 5 λεπτά!

Μόνο με 5 ευρώ!

3 Νοεμβρίου 2019 11:41
Γλυκό ψυγείου έτοιμο σε 5 λεπτά!

Σας έχουμε την τέλεια συνταγή για το γλυκό ψυγείου που κοστίζει 5 ευρώ και είναι έτοιμο μέσα σε 5 λεπτά! Με την ευκαιρία δείτε: Μπισκοτογλυκό ψυγείου με μπανάνα και μερέντα!

Υλικά

2 πακέτα πτί μπέρ
1κουτί ζαχαρούχο γάλα Νουνού
1 κιλό γιαούρτι
2 κουταλιές τις σούπας άχνη ζάχαρη
2 φακελάκια έτοιμο γλάσο

συνταγή για γλυκό ψυγείου

Εκτέλεση

Στρώνουμε σε ταψάκι μεγέθους τούρτας 2 σειρές μπισκότα χωρίς να τα βρέξουμε σκέτα .

Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την άχνη και το ζαχαρούχο [αν δεν το θέλετε γλυκό αλλά ίσα να γλυκίζει μόνο αφαιρέστε την άχνη ζαχαρη.

Ρίχνουμε την κρέμα την μισή πάνω από τα μπισκότα Ξαναβάζουμε από πάνω 2 στρώσεις μπισκότα και τελειώνουμε με την κρέμα, Το βάζουμε ψυγείο να παγώσει 1 ώρα.

Λιώνουμε το γλάσο σύμφωνα με τις οδηγίες και το ρίχνουμε σε όλη την επιφάνεια του γλυκού,τις κρέμας. Ξαναβάζουμε ψυγείο για λίγο να παγώσει η κρέμα και έτοιμο!!

3 υλικά, 5 λεπτά! Το πιο εύκολο σοκολατογλυκό ψυγείου

Το γλυκό αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως από τους λάτρεις της σοκολάτας, καθώς πιο σοκολοτένια γεύση σε τόσο εύκολο γλυκό δεν θα μπορούσες να πετύχεις!

Με την υφή της πάστας να κλέβει τις εντυπώσεις και το έντονο άρωμα της ρευστής σοκολάτας, το επιδόρπιο αυτό όποιος το δοκιμάσει το αναζητά.

Θα χρειαστείς μόλις τρία υλικά για να το ετοιμάσεις, ενώ θα βρίσκεται στο ψυγείο σου μέσα σε 5 λεπτάκια.

Αξίζει και με το παραπάνω η «ένοχη» αυτή απόλαυση, σωστά; Το τέλειο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με όρεο

Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, με 3 μόνο υλικά, έτοιμο σε 5 λεπτά

Τι θα χρειαστείς

400 γρ. κουβερτούρα σε κομματάκια
50 γρ. βούτυρο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Πώς να το ετοιμάσεις

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε μαζί το βούτυρο και τα κομματάκια κουβερτούρας. Η θερμοκρασία δεν θα πρέπει να είναι υψηλή. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι τα υλικά μας να ομογενοποιηθούν.

Μόλις έχουν λιώσει εντελώς και το μείγμα μας είναι λείο, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Τοποθετούμε σε μικρά γυάλινα μπολάκια ή φορμάκια σιλικόνης (για σερβίρισμα στο πιάτο, χωρίς μπολ) και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει για 3 – 4 ώρες!

Αν θέλουμε, απολαμβάνουμε με σιρόπι, φρούτα ή τρούφα.

 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share