Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019

Γλυκό ψυγείου με λεμόνι, κρέμα και μπισκότα Πτι Μπερ!

Πανεύκολο και λαχταριστό!

19 Ιουνίου 2019 16:44
Γλυκό ψυγείου με λεμόνι, κρέμα και μπισκότα Πτι Μπερ!

Το γλυκό ψυγείου με λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα και εύκολα γλυκά που θα λατρέψει ολόκληρη η οικογένεια. Μια ακόμη πιο καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου αυτού γλυκίσματος είναι και η παγωμένη.

Αυτό το μπισκοτογλυκό θα το λατρέψετε γιατί είναι απίστευτα δροσερό και πραγματικά πεντανόστιμο. Ας δούμε λοιπόν τι υλικά θα χρειαστούμε για την συνταγή μας και πως ακριβώς θα το κάνουμε.

Υλικά συνταγής

1 πακέτο μπισκότα πτι- μπερ
400γρ. τυρί κρέμα
120γρ. βούτυρο
130γρ. άχνη
230γρ. σαντιγί
200ml βραστό νερό
1 φακελάκι ζελέ λεμονιού
200ml κρύο νερό

Ακολουθήστε βήμα - βήμα τις οδηγίες που θα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί και δείτε την εκτέλεση της συνταγής:

Πανεύκολο γλυκό ψυγείου με ινδοκάρυδο με 5 υλικά!

Λαχταριστό, ανάλαφρο και πεντανόστιμο γλυκό ψυγείου με βάση σαβαγιάρ και γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου. Μια απλή, εύκολη και γρήγορη συνταγή με το σχετικό βίντεο του Δημ. Μιχαηλίδη για ένα γλύκισμα-πάστα που θα το απολαύσετε με την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας σε όλες τι περιστάσεις.

Υλικά συνταγής

1 πακέτο σαβαγιάρ
100 γρ. ινδοκάρυδο (αυξομειώστε τη ποσότητα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας)
3 φακελάκια κρέμα Άνθος Αραβοσίτου” στιγμής με γεύση βανίλια
1 λίτρο φρέσκο γάλα για τις κρέμες + επιπλέον γάλα για τα σαβαγιάρ
400 γρ. φυτική σαντιγί

Εκτέλεση συνταγής

Βουτάτε σε γάλα τα σαβαγιάρ, ένα τη φορά, στιγμιαία για να μη μουλιάσουν, τα στρώνετε το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα ταψί 20×30 εκ. και από πάνω τα πασπαλίζετε με λίγο από το τριμμένο ινδοκάρυδο.
Ρίχνετε σε ένα μπολ τις 3 κρέμες Άνθος Αραβοσίτου” μαζί με το 1 λίτρο γάλα και τα χτυπάτε με σύρμα για 2 λ. Αδειάζετε τη κρέμα στο ταψί πάνω από τα σαβαγιάρ και την απλώνετε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Πασπαλίζετε από πάνω άλλο λίγο ινδοκάρυδο και βάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο για 20 λ.
Στη συνέχεια φτιάχνετε τη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στρώνετε πάνω από τη κρύα και σταθερή πλέον κρέμα βανίλιας. Πασπαλίζετε από πάνω το υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το γλυκό σας είναι έτοιμο. Αν δεν το σερβίρετε αμέσως ξαναβάζετε το γλυκό σας στο ψυγείο μέχρι να το σερβίρετε.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μαρμελάδα λεμόνι για να τους καταπλήξετε όλους!

Πανεύκολη Τούρτα Λεμόνι! 

Δείτε όλες τις συνταγές στο Athensmagazine.gr

 
 

Γεύση & Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share