Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο στο πι και φι!

Είναι πεντανόστιμη!

29 Σεπτεμβρίου 2018 13:27
Τυρόπιτα χωρίς φύλλο στο πι και φι!

Η πιο εύκολη και γρήγορη τυρόπιτα που έχετε ετοιμάσει ποτέ! Θα την φτιάξετε με Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, για να γίνει αφράτη και θα της προσθέτετε ψιλοκομμένο άνηθο, για άρωμα.

Υλικά

1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
300ml γάλα
3 αβγά
125ml ελαιόλαδο
500γρ. τυριά διάφορα (φέτα, κασέρι, ανθότυρο), τριμμένα ή θρυμματισμένα
260γρ. Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυκλώνας Ζορμπάς: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η ΕΜΥ!

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180oC. Μέσα σε ένα μπολ χτυπάτε με αβγοδάρτη τα αβγά με το γάλα και το γιαούρτι να ομογενοποιηθούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η περιουσία της παρουσιάστριας! Τα ακίνητα και τα πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς της

Προσθέτετε το λάδι και σταδιακά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύοντας να γίνει ομοιογενής χυλός. Ρίχνετε τέλος τα τυριά, τον άνηθο, πιπέρι και ανακατεύετε καλά.

Αδειάζετε το μίγμα σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και ισιώσετε την επιφάνειά του. Ψήνετε την πίτα στο φούρνο για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει η επιφάνειά της.

Ξεφουρνίζετε κι αφού κρυώσει λίγο, χαράζετε κομμάτια και σερβίρετε.

Πηγή: olivemagazine.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share