Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τηγανιτές μπανάνες γεμιστές με μερέντα

Γρήγορο και εύκολο!

10 Αυγούστου 2018 17:50
Τηγανιτές μπανάνες γεμιστές με μερέντα

Πεντανόστιμες τηγανιτές μπανάνες με μερέντα, που είναι έτοιμες στο πι και φι!

Υλικά για 4 άτομα

4 μπανάνες
μερέντα
3/4 κούπας αλεύρι
2 αβγά, χτυπημένα
2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
λάδι για τηγάνισμα
μείγμα ζάχαρης-κανέλας
Εκτέλεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη αποκάλυψη της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη: « Έχουμε τη στεναχώρια μας αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα κάνουμε...»

Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και κόψτε τις στα 3. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, βγάλτε προσεκτικά το κέντρο της μπανάνες και γεμίστε το κενό με μερέντα.
Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι. Παράλληλα βάλτε κάθε κομμάτι μπανάνες στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στην φρυγανιά.
Να προσέξετε να έχετε κλείσει καλά τις άκρες για να μην βγει η γέμιση στο τηγάνισμα.
Τηγανίστε τα μέχρι να πάρουν μία χρυσαφί απόχρωση. Αφού τα βγάλετε από το λάδι, αφήστε τα να στεγνώσουν και περάστε τα μέσα από το μίγμα ζάχαρης-κανέλας.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share