Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νηστίσιμος και πεντανόστιμος χαλβάς!

Ότι πρέπει για την νηστεία!

4 Απριλίου 2018 14:32
Νηστίσιμος και πεντανόστιμος χαλβάς!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό μια φανταστική συνταγή που σίγουρα θα σας ξετρελάνει. Αναφερόμαστε στον νηστίσιμο χαλβά! Δείτε πως θα το φτιάξετε το σούπερ αυτό γλυκό.

Χαλβάς

Υλικά:

1 φλ σπορέλαιο

2 φλ σιμιγδάλι

3 φλ ζάχαρη

4 φλ νερό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο του Αγρινίου: Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του;



Σιμιγδάλι χοντρό

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το σιμιγδάλι μαζί με το σπορέλαιο σε μια μεγάλη κατσαρόλα για 10-15 λεπτά συνεχώς με ξύλινη κουτάλα. Μόλις αρχίσει να μυρίζει ωραία και να παίρνει το σιμιγδάλι χρυσαφί χρώμα αποσύρουμε από τη φωτιά.

Ρίχνουμε πολύ αργά το χλιαρό σιρόπι μέσα στο σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε καλά. Επαναφέρουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε τον χαλβά να βράσει για 5-6 λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Αποκάλυψη: Το τρομερό κόλπο της παραγωγής που θα φέρει "ξεκατινιάσματα" ανάμεσα στους παίκτες!

Κλείνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί περίπου 10 λεπτά. Μεταφέρουμε τον χαλβά σε μια φόρμα του κέικ η σε μικρά φορμάκια.

Πηγή: faysbook.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share