Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καταρρίπτεται ένας μύθος: Αυτή η είδηση για την Nutella θα σας εξοργίσει!

7 Νοεμβρίου 2017 17:24
Καταρρίπτεται ένας μύθος: Αυτή η είδηση για την Nutella θα σας εξοργίσει!

Είστε λάτρης της Nutella; Τότε μπορεί να εξαγριωθείτε κι εσείς, καθώς η εταιρεία παραγωγής της επιβεβαίωσε πως άλλαξε τη συνταγή, προκαλώντας μια τεράστια αντίδραση μεταξύ των οπαδών της συγκεκριμένης μάρκας.

Η Ferrero, η εταιρεία παραγωγής της Nutella, επιβεβαίωσε πως προσάρμοσε τη συνταγή της μετά από μια έκθεση μιας Γερμανικής ομάδας καταναλωτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι! Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια έφυγε οικειοθελώς! (Βίντεο)

Όπως ανακοινώθηκε στην σελίδα στο Facebook του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών του Αμβούργου, ένα βάζο της ιταλικής μάρκας περιέχει πλέον 8,7% αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη σε αντίθεση με το 7,5% που περιείχε μέχρι πρότινος, βάσει ανάλυσης της ετικέτας του προϊόντος.

«Η ποιότητα,,, και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά της Nutella παραμένουν τα ίδια» ανέφερε η εταιρεία.

Η γερμανική θυγατρική της Ferrero δήλωσε ότι είχε κάνει μια «προσαρμογή» στο άλειμμα, όπως κάνουν πολλές μάρκες με τα προϊόντα τους. Ωστόσο, η ένωση καταναλωτών σημείωσε πως το χρώμα της νέας Nutella έχει γίνει πιο ανοιχτό λόγω της αλλαγής στη συνταγή.

«Καθώς το χρώμα της νέας Nutella είναι πιο ανοιχτό, εργαζόμαστε πάνω στην υπόθεση πως το αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη ενδέχεται να προστέθηκε σε βάρος του κακάο» ανέφερε, σημειώνοντας πως η Ferrero δεν υποχρεούται να αποκαλύψει την ποσότητα κακάου στη Nutella.

Πολλοί λάτρεις της Nutella όμως κατέφυγαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους με το γεγονός πως η συνταγή της έχει αλλάξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Την σκότωσα γιατί ήθελα να την…» - Ομολογία σοκ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη!

Η Μαρίνα Ντέιντριμ έγραψε: «Η Ferrero άλλαξε τη συνταγή της nutella.Περισσότερη ζάχαρη, λιγότερα λιπαρά και ίσως λιγότερο κακάο. Μήπως είναι πάλι πρωταπριλιά;». Κάποιος άλλος έγραψε: «Μόλις άκουσα πως η nutella άλλαξε τη συνταγή της. Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν γίνεται να αλλάζουν. Κι αυτό είναι ένα από αυτά».



Πηγή: iefimerida.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share