Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένα γρήγορο γλυκό: Πανεύκολα και νόστιμα ρολάκια Nutella με μπανάνα!

27 Οκτωβρίου 2017 14:19
Ένα γρήγορο γλυκό: Πανεύκολα και νόστιμα ρολάκια Nutella με μπανάνα!

Υπέροχο γλυκό που θα σας ξετρελάνει! Το πώς δένει η μπανάνα με τη Nutella δε χρειάζεται να σας πούμε… Τα ρολάκια – κρουασανάκια αυτά είναι πανεύκολα στην παρασκευή τους και μοναδικά γευστικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Πήγε στον γιατρό επειδή είχε τρομερό πονοκέφαλο και αυτό που βρήκανε στο αυτί της... την έκανε να ουρλιάξει (Photos+video)

Για τα ρολάκια Nutella - μπανάνα θα χρειαστείτε

1 κουτί ‏ζύμη για ρολάκια
1/3 φλυτζ. ‏Nutella
2 ‏μπανάνες
1/3 φλυτζ. ‏ζάχαρη
1-3 κ.γ. ‏κανέλα

Εκτέλεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΑΝΤ1: Τέλος το "ισχυρό χαρτί" του καναλιού!

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190C. Τοποθετείτε λαδόκολλα στην επιφάνεια ενός ταψιού ψησίματος. Ανοίγετε τη συσκευασία με τη ζύμη για ρολάκια και ξεχωρίζετε τη ζύμη για κάθε ρολάκι.

Απλώνετε Nutella στη μεγάλη γωνία κάθε ζύμης (περίπου μισή με μία κ.σ.). Κόψτε κάθε μπανάνα σε 4 κομμάτια και τοποθετείτε κάθε κομμάτι πάνω από το σημείο που έχετε απλώσει τη Nutella σε κάθε ρολό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημα νέα: Ποια σοβαρή εξέταση δεν τιμολογείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ!

Τυλίξτε τη ζύμη έτσι ώστε να »σφραγίσει» μέσα της τη γέμιση. Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύετε την κανέλα και τη ζάχαρη άχνη. Ρίξτε λίγο από το μείγμα σας πάνω από κάθε ρολάκι και τοποθετείστε τα στο φούρνο για 10-12 λεπτά.

Αφού τα βγάλετε μπορείτε να «βουτήξετε» κάθε ρολό στο μπολ με το μείγμα κανέλας ζάχαρης και κατόπιν να τα περιχύσετε με λίγη ακόμα Nutella. Τώρα είναι έτοιμα για να τα απολαύσετε!

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share