Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σας αρέσουν οι λουκουμάδες; Η Δέσποινα Βανδή σας δείχνει πώς να φτιάξετε τους πιο νόστιμους - Συνταγής της θείας! (video)

14 Αυγούστου 2017 20:27
Σας αρέσουν οι λουκουμάδες; Η Δέσποινα Βανδή σας δείχνει πώς να φτιάξετε τους πιο νόστιμους - Συνταγής της θείας! (video)

Η τραγουδίστρια δεν βγαίνει από την κουζίνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είναι έγκυος στον 6ο μήνα και απίστευτα σέξι: Δείτε τη φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού από την παραλία!
Η Δέσποινα Βανδή, είναι πλέον γνωστό πως μαγειρεύει καταπληκτικά. Η σπεσιαλιτέ της είναι το ζυμωτό ψωμί, αλλά και η σπανακόπιτα που φτιάχνει με φύλλο που ανοίγει η ίδια. Αυτή τη φορά έφτιαξε λουκουμάδες μαζί με τη θεία της και μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έγραψε ενθουσιασμένη στον instagram:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Έτσι είναι τα αληθινά κορμιά των επώνυμων Ελληνίδων με μαγιό και χωρίς ρετούς!

«Η θεία Ελένη είπε πως αν θέλουμε βέβαια μέσα στο χυλό μπορούμε να βάλουμε τριμμένη φέτα και να γίνουν αλμυροί!Το σύνηθες είναι με μέλι και κανέλα!Δε μπόρεσα να αντισταθώ παιδιά! Είναι πεντανόστιμοι!». Στη συνέχεια έδωσε και τη συνταγή για να φτιάξουν και οι διαδικτυακοί της φίλοι αυτή τη λιχουδιά.

Τσιριχτά!Οι κλασικοί Λουκουμαδες! Η θεία Ελένη είπε πως αν θελουμε βέβαια μέσα στο χυλό μπορούμε να βάλουμε τριμμένη φέτα και να γίνουν αλμυροί!Το σύνηθες είναι με μέλι και κανέλα!Δε μπόρεσα να αντισταθώ παιδιά!Ειναι πεντανόστιμοι!!!Να θυμάστε ότι το λάδι θα πρέπει να κάψει καλα και ότι το κουτάλι το βρέχουμε κάθε φορά πριν το βάλουμε στο χυλό!Το κάνει και η θεία Ελένη αν το παρατηρήσετε!Ειναι πολύ εύκολο να τους φτιάξετε!Θα χρειαστείτε 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 2 1/2 ποτήρια χλιαρό νερό 1κγ αλάτι 1/2 κγ ζάχαρη 1/2 κιλό αλεύρι όπως το έκοψα με το μάτι γιατί η θεία Ελένη έλεγε "όσο πάρει" και ίσως και λίγο παραπάνω! Βάζετε τη μαγιά σε 1/2 ποτήρι χλιαρό νερό και την αφήνετε για 15' Μετά μέσα σε μια λεκάνη βάζετε το υπόλοιπο νερό και εκεί μέσα την ενεργοποιημένη πια μαγιά το αλάτι τη ζάχαρη και το αλεύρι!Ο χυλός δεν πρέπει να είναι νερουλός!Δειτε το και στο βιντεάκι!Σκεπαζουμε με πετσέτες και το αφήνουμε για μισή ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει! Όταν φτιάξετε τα τσιριχτά πείτε μου τις εντυπώσεις σας!Καλο μας Δεκαπενταύγουστο!Απο τον Πόντο στα Πεύκα και από τα Πεύκα με αγάπη σε σας!❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share