Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φτιάξτε σπιτικό φυστικοβούτυρο και εντυπωσιάστε τους πάντες! - Η γρήγορη και εύκολη συνταγή!

20 Ιουνίου 2017 14:11
Φτιάξτε σπιτικό φυστικοβούτυρο και εντυπωσιάστε τους πάντες! - Η γρήγορη και εύκολη συνταγή!

Απολαύστε την γεύση ενός σάντουιτς με φυστικοβούτυρο χωρίς τις τεχνητές χημικές ουσίες που έρχονται μαζί με τα βαζάκια στο σπίτι σας.

Για να φτιάξετε το δικό σας φυστικοβούτυρο, το μόνο που χρειάζεται είναι προ-ψημένα φιστίκια, φυστικέλαιο, και λίγο αλάτι και ζάχαρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Peugeot 3008: Ποιο είναι το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Survivor και μαγνήτισε τα βλέμματα; (photos)

Υλικά:

1 1/2 κ.σ. φυστικέλαιο
1/2 κ.γ. ζάχαρη
και λίγο αλάτι

Διαδικασία:

Ψήνουμε τα φιστίκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου, για περίπου 6-8 λεπτά. Τα ταρακουνάμε κάθε δύο λεπτά για να μην καούν. Όταν τα φιστίκια είναι έτοιμα, αφήστε τα να κρυώσουν και μετά βάλτε τα στο μπλέντερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ο μεγάλος νικητής του σημερινού ατομικού αγωνίσματος και το ξεχωριστό έπαθλο που θα απολαύσει!

Προσθέστε 1 1/2 κ.σ. λάδι και στη συνέχεια βάλτε το μπλέντερ σε λειτουργία. Περιοδικά, ανακατέψτε με ένα κουταλάκι τα φιστίκια, ώστε να είστε σίγουροι ότι έχουν όλα θρυμματιστεί. Συνεχίστε το χτύπημα μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσθέστε τη ζάχαρη και είστε έτοιμοι να απολαύσετε το δικό σας φιστικοβούτυρο. Το φιστικοβούτυρο αποθηκεύετε σε αεροστεγές βάζο και φυλάσσεται στο ψυγείο.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share