Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δοκιμάστε την πιο εύκολη συνταγή για κις με σολομό και άνηθο!

7 Ιουνίου 2017 10:04
Δοκιμάστε την πιο εύκολη συνταγή για κις με σολομό και άνηθο!

Όταν δεν προλαβαίνετε να μείνετε για ώρα στην κουζίνα, δοκιμάστε αυτή την κις.

Απαιτεί ποιοτικό φρέσκο σολομό και ετοιμάζεται σε πέντε λεπτά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας και ποιος παίκτης αποχωρεί στο επεισόδιο της χρονιάς! Παρασκήνιο

Υλικά

1 έτοιμη ζύμη, βαριά, χωριάτικη
200 γραμμάρια φρέσκο σολομό
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος
2 αυγά
1 κρεμμύδι
1/2 κουταλιά σούπας βούτυρο
1 κουταλιά σούπας άνηθο κομμένο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ανάψτε τον φούρνο στους 190 βαθμούς

Απλώστε λαδόκολλα και την ζύμη σε ταψάκι και ψήστε την για 8 λεπτά στο φούρνο -Τσιμπήστε την με πιρούνι

Σε τηγάνι βάλτε το βούτυρο και ασπρίστε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Κόψτε τον φρέσκο σολομό σε κύβους. Ρίξτε τους στο τηγάνι να πάρουν λίγο χρώμα, όχι να καούν, για 2 λεπτά

Σε μπολ χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τα αυγά και τον άνηθο
Ρίξτε αλάτι και πιπέρι

Απλώστε τους κύβους σολομού με το κρεμμύδι στην ζύμη, περιχύστε με την κρέμα
Ψήστε για 25 λεπτά να χρυσίσει η επιφάνεια

Σερβίρετε με μια σαλάτα.

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share