Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας την πιο γευστική σπιτική μερέντα!

18 Απριλίου 2015
Πώς θα φτιάξετε μόνοι σας την πιο γευστική σπιτική μερέντα!

Υλικά

25γρ. μέλι
50γρ. καρυδέλαιο
50γρ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
20γρ. κακάο σκόνη
150γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. φουντούκια καβουρδισμένα

Διαδικασία

Βήμα 1

Στο μούλτι χτυπάτε τα φουντούκια με την άχνη ζάχαρη μέχρι να πολτοποιηθούν.

Βήμα 2

Προσθέτετε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βήμα 3

Βάζετε την πραλίνα σε ένα γυάλινο βαζάκι και την βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Tip: Αντί για καρυδέλαιο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 70γρ. βούτυρο

olivemagazine.gr

 

Συνταγές

Ροή ειδήσεων

Share