Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

PlayStation 5: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας εντυπωσιακής κονσόλας της Sony

Την περιμέναμε πώς και πώς!

12 Ιουνίου 2020 10:03
PlayStation 5: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας εντυπωσιακής κονσόλας της Sony

Πώς και πώς περίμεναν όλοι οι φανατικοί gamers την ημέρα που θα γίνονταν τα αποκαλυπτήρια της νέας εντυπωσιακής κονσόλας της γνωστή εταιρίας Sony και φυσικά μιλάμε για το PlayStation 5. Η τεχνολογία προχωρά και όλα εξελίσσονται, κυκλοφορούν νέες συσκευές, προστίθενται νέες δυνατότητες και φυσικά οι πλατφόρμες αλλάζουν, δείτε εδώ τις τελευταίες αλλαγές της Google. Ομολογουμένως όμως, η νέα αυτή παιχνιδομηχανή θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους μιας και διαφέρει αρκετά από όλες τις προηγούμενες.

Η κονσόλα PS5 περιλαμβάνει ένα ασπρόμαυρο design για να ταιριάζει με το νέο χειριστήριο που θα συμπεριληφθεί στο κουτί.

Το PS5 στέκεται κάθετα, όπως το Xbox Series X και έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για τοποθέτηση. Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο εκδόσεις: μία με μονάδα δίσκου Blu-ray 4K και μια καθαρά ψηφιακή έκδοση. Η παραλλαγή PS5 χωρίς τη μονάδα οπτικού δίσκου φαίνεται ουσιαστικά πιο λεπτή από το κανονικό μοντέλο, χάρη στην αφαίρεση της μονάδας δίσκου.

Ποια είναι η τιμή

Η αφαίρεση της μονάδας δίσκου σημαίνει ότι η ψηφιακή έκδοση του PS5 είναι επίσης φθηνότερη, αλλά η Sony δεν έχει αναφέρει ακόμη την τιμή. Η εταιρεία απλώς αποκάλυψε το σχέδιο κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής της, αλλά δεν παρείχε ακόμα τιμές ή ημερομηνίες κυκλοφορίας για καμία από τις παραλλαγές του PS5.

Ακριβώς όπως το Xbox Series X, το PS5 μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια κάτω από μια τηλεόραση ή οθόνη. Το επάνω μέρος της μονάδας PS5 φαίνεται επίσης να περιλαμβάνει αεραγωγούς για απαγωγή θερμότητας, με θύρες USB-A και USB-C στο μπροστινό μέρος.

Άξιο αναφοράς, είναι ότι η κονσόλα της επόμενης γενιάς, θα χρησιμοποιεί αποθήκευση SSD, η οποία θα έχει την δυνατότητα να αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές γρηγορότερα από το Playstation 4.

PS5 αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ

Η Sony δημιούργησε επίσης έναν αριθμό αξεσουάρ για το PS5, συμπεριλαμβανομένου ενός σταθμού φόρτισης DualSense, μιας νέας κάμερας HD, ενός ασύρματου ακουστικού Pulse 3D και ενός τηλεχειριστηρίου πολυμέσων.

Η Sony δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τιμολόγηση για οποιοδήποτε από τα αξεσουάρ της, ή αν θα κυκλοφορήσουν μαζί με τις νέες κονσόλες PS5. Η αποκάλυψη σχεδιασμού του PS5 έρχεται λίγους μήνες μετά τη Microsoft που αποκάλυψε την εμφάνιση της κονσόλας επόμενης γενιάς, το Xbox Series X, τον Δεκέμβριο του 2019.

Τέλος, το PS5 αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά την εορταστική περίοδο του 2020.

 

Κυκλοφορίες

Ροή ειδήσεων

Share