Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλες οι εξελίξεις για την τύχη του Game of Love! Τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 αν το ΕΣΡ κόψει το ριάλιτι;

Διαβάστε αναλυτικά...

3 Ιουνίου 2018 17:50
Όλες οι εξελίξεις για την τύχη του Game of Love! Τι θα κάνει ο ΑΝΤ1 αν το ΕΣΡ κόψει το ριάλιτι;

Η τύχη του ερωτικού reality του ANT1 «Game of Love» αναμένεται να κριθεί την εβδομάδα που έρχεται με την 6η Ιουνίου να είναι η ημερομηνία στην οποία αναμένεται να βγάλει την απόφασή του το ΕΣΡ.

Ο ΑΝΤ1 από την πλευρά του υπέβαλε υπόμνημα στο Συμβούλιο και κατέθεσε τα επιχειρήματά του για την εκπομπή που προβάλλεται στην prime time ζώνη στις 21.00 από Δευτέρα έως Τετάρτη και το μόνο που μένει είναι να γίνει γνωστή η απόφαση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Secret το ΕΣΡ θα εξετάσει το υπόμνημα και το σήμα καταλληλότητας της εκπομπής και θα συνεδριάσει εκ νέου. Λόγω ολιγοήμερης απουσίας του Προέδρου η τελική απόφαση αναμένεται στις 6 Ιουνίου.

Αν υπάρξει αλλαγή ώρας μετάδοσης θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα μετακίνηση του «Game of Love» στις 23.00, σε ώρα που το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλλιο» κάλυπταν αλλά μετά τη θερινή τους διακοπή θα υπήρχε κενό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (03/06) το έπαθλο άνεσης!

Ωστόσο η ζώνη των 22.00-23.00 θα μείνει σε αυτή τη περίπτωση κενή με τον σταθμό να μην έχει ακόμα αποφασίσει τι θα αντικαταστήσει το ερωτικό του project!

 

Game of Love

Ροή ειδήσεων

Share