Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καμία σωτηρία: Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στο Game of Love! (photos+video)

Πάρτε...μάτι ελεύθερα!

22 Μαΐου 2018 09:24
Καμία σωτηρία: Ξέφυγε τελείως η κατάσταση στο Game of Love! (photos+video)

Τι έγινε ρε παιδιά; Πού είμαστε; Το super τολμηρό πλάνο του Game of Love που έριξε το Twitter και έδειξε ότι το ΕΣΡ έκανε δουλίτσα.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα διαβάζαμε δεξιά και αριστερά ότι το ΕΣΡ είναι αποφασισμένο να επέμβει και να βάλει μια τάξη στο πολυσυζητημένο Game of Love. Η αγωνία των μερακλήδων του reality μετά από αυτό χτύπησε κόκκινο…

Ευτυχώς για την εκπαιδευτική τηλεόραση του ΑΝΤ1 η απειλή του ΕΣΡ δεν πτόησε καθόλου τους υπεύθυνους της εκπομπής, οι οποίοι συνέχισαν να μοιράζουν πόνο και πλάνα που θα έκαναν μέχρι και τον μεγάλο Μπόκολη να κοκκινίσει…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: "Πόσο κρατάει αυτή η λεύκανση δοντιών που έκανε ο Αγόρου; Ακόμα φωσφορίζει!"

Και σήμερα οι τηλεθεατές του… ντοκιμαντέρ είχαν την ευκαιρία να δουν όμορφες καθημερινές ιστορίες (παίκτρια η οποία έπιασε τον φίλο της με άλλη, μπούκαρε στην κρεβατοκάμαρα τρίτου για να τον εκδικηθεί), αλλά και όμορφα και σεμνά πλάνα κατατρεγμένων κοριτσόπουλων, που ή έβαλαν κάτι ελαφρύ και βγήκαν ή από τη βιασύνη τους έβαλαν μόνο το άρωμά τους.

Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα και θα πειστείτε…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Τα κλάματα της Ντάριας, τα "καρφώματα" των παικτών και η προκλητική κίνηση του Ηλία στη Μελίνα! (video)

Δείτε και το κορυφαίο όλων video, με πρωταγωνιστές τον τιτανο-τεράστιο Σωτήρη και το περίφημο μασάζ στη Νάνσυ:

Πηγή: menshouse.gr

 

Game of Love

Ροή ειδήσεων

Share