Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η πρώτη... γκαλερί ερωτικής τέχνης!

12 Ιανουαρίου 2011
Η πρώτη... γκαλερί ερωτικής τέχνης!

Το The Kinky Café είναι η πρώτη στην Ελλάδα γκαλερί ερωτικής τέχνης συνδυασμένη με café και cocktail bar. Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο μοντέλο δοκιμασμένο στο Βερολίνο και το Λονδίνο. Πρωταρχικός σκοπός είναι η προώθηση Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών ερωτικής τέχνης, γνωστών ή ανερχόμενων. Οι εκθέσεις αλλάζουν ανά δύο μήνες, και τα έργα των καλλιτεχνών είναι όλα προς πώληση. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου εκθέτει 18 έργα ερωτικής φωτογραφίας του Αμερικανού φωτογράφου Scott Church. Πέρα από τις εκθέσεις, διαθέτει εξαιρετικούς baristas με πάθος και άποψη για τον καλό καφέ, και barwomen με πολύχρονη διεθνή εμπειρία σε cocktail bars. Με ένα μενού με πάνω από 100 cocktails, έχουν αρκετή ποικιλία για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα, και τις γνώσεις να προτείνει το κατάλληλο ποτό για κάθε διάθεση. Το προσωπικό έχει πολυδιάστατο καλλιτεχνικό background και είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες και να συζητήσει για την έκθεση και τον καλλιτέχνη.

Θεματικά πάρτι και διάφορα events και DJ nights προγραμματίζονται και ανακοινώνονται στο site και στη σελίδα τους στο Facebook.

Καθημερινά από τις 16:00, εκτός Δευτέρας.

THE KINKY CAFE
(Μεγάλου Αλεξάνδρου 24, Μεταξουργείο. (πίσω από το ξενοδοχείο Athens Imperial, κάπου 100 μέτρα από το σταθμό Μεταξουργείο), τηλ. 210 522 3778)

Web: www.kinkycafe.gr
Twitter: www.twitter.com/thekinkycafe
Facebook: www.facebook.com/kinkycafe

 

Πιο Δημοφιλή

Ροή ειδήσεων

Share